AL 22/23 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 1-0 Sevilla | MS | 16 Mart | CBC Sport

Bazı sakatları bile dahil etmişler kadroya. Sevilla'nın durum vahim.
convocadosestambul.jpg

Erken gol yerlerse darmaduman olurlar Ferdi ve Arda hariç tüm topçuları ıslıklamaya başlarlar. Fakat erken gol atarlarsa da bu sefer gaza gelebilirler. Enteresan bir maç. Sevilla oynatmamak üzerine plan yapacaktır. Çok pisleşirler umarım tahrik ederler sürekli feneri

olacaklar;

fener 4-0 veya 5-1 gibi harika bir baskılı oyunla Sevilla'yı marizleyecek,
lig maçına kadar destansı tur dilden dile aktarlacak
bu motivasyon lige yansıyacak
jesus kendine gelecek
ve arda ilk 11 e monte,

bu sene hem şamp. hem uefa alabilirler...

40 yil dusunsem, UEFA kupasinda Sevilla ilk maci 2-0 kazandigi halde, "acaba fener Sevillla'yi eler mi" diye dusunecegim aklima gelmezdi, cunku Sevilla baya kotu yani. Ben ihtimal vermiyorum ama iste, adamlar kotu.

40 yil dusunsem, UEFA kupasinda Sevilla ilk maci 2-0 kazandigi halde, "acaba fener Sevillla'yi eler mi" diye dusunecegim aklima gelmezdi, cunku Sevilla baya kotu yani. Ben ihtimal vermiyorum ama iste, adamlar kotu.
Herkesin atladığı bir detay var. Fener de iyi bir takım değil. Süper ligdeki organize kötülüğün ittirdiği overrated bir takım.

sampaoli yine sacma bir kadro çıkarıp as oyuncuları yedek bırakmazsa güzel olacaktır

Ertem Şener'le İşkence.

Bizim için en iyi senaryo. Normal suresi febe 2-0 seviyya. Uzatmalar kiran kiran tempolu oyun. Maç penaltilara gider, 2 takimda 10ar penalti kullanip, son penaltilarda seviyya kalecisi golu atarken maltayim volkan vari 1 penalti kullanip febenin elenmesini saglamasi. Hem moralmen hemde fiziken bitik 1 febe alanya deplasmaninda marizlenip lige havlu atmasi ve kulubun kapatilmasi çok hoş olurdu

Belki kazanirlar bilmiyorum ama eleyebileceklerini sanmiyorum.

Geri
Üst Alt