AL 22/23 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 1-0 Sevilla | MS | 16 Mart | CBC Sport

C51637F9-26D0-4064-9149-DB60AA1E325F.jpeg

Cehenneme hoşgeldiniz..!

Yarışmadaki soru,”Hangisi dünya şike yapan takımlar listesinde yer alıyor ?”olsaydı bak orda cevap belliydi..

Diğer ufak takımı şıklara bile koymamışlar onun yerine Yunan takımını koymuşlar, düşünün ne kadar küçük o arabacı takımı..

Bağırın bilmemne çocukları..

Antu da bile bu kadar cosku yok salin su maci cuma günü ölüm Kalim mücadelemiz olacak

fb cephesinde bizim derbi maçı öncesindeki hava hakim gördüğüm kadarıyla, rahat eleriz 3-4 atarız demeler falan, sevilla ilk yarıdan atarsa hiç şaşırmam

Valla sevillanin almeria maçını izledim, fener elerse cidden şaşırmam, ben bu kadar kötü bir Avrupa takımı izlemedim son zamanlarda, küme düşme ihtimalleri de az değil bence, Avrupa takımları yetenek olarak kötü bile olsalar bir oyunlari oluyor, bunlar tam bomba

Sevilla'nın oyun olarak şansı yok ama Ertem halledecek inş.

İlk maç 1 farkla bitse %90 fener turu geçer derdim fakat 2 fark büyük avantaj buna rağmen %30-70 ihtimal derim.

Fener neden bu kadar turu geçer düşüncesi hakim bilemiyorum. Sevilla'nın formsuz olduğu doğru ama Fener'in de bu sezon kalburüstü takımlara karşı başarılı bir grafiği yok. Rennes'e karşı aldıkları 2 beraberlik dışında gol atabildikleri maç yok neredeyse. Kısacası Sevilla ilk maçtaki avantajı korumayı başaracaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sevilla neredeyse orta sahadan gol yiyormuş.

Kadıköy'de böyle oynarlarsa patates olurlar.
2 fark büyük avantaj ama deplasman golü kalktığını düşünürsek uzatmalar veya penaltılara gitme ihtimali de var bizim için en iyi senaryo bunlar bu kadar yükselmişken bastırırken ilk yarı 0-2 veya 0-3 gibi bir skor olursa yönetim istifa seslerini bile duymaya başlarız şu an tam kırılma noktasındalar yıkılırlarsa toparlamayazlar.

kalkalım ulannnn

1 0 yenerek elensinler. hem ülke puani artsin hemde bunlar cöksün

Bekliyoruz, hazırız, heyecanlıyız, umutluyuz, tek yürek olduk, güçlüyüz, kazanacağız.

Geri
Üst Alt