AL 22/23 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 1-0 Sevilla | MS | 16 Mart | CBC Sport

Türkiye, 2024-25 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ne 2, Avrupa Ligi’ne 1 ve Konferans Ligi’ne 2 takım gönderecek.

Süper Lig’de 2023-24 şampiyonu, Devler Ligi gruplarına kalabilmek 1, Süper Lig ikincisi 3 eleme turu oynayacak.

bereket versin yeterli benim için

Bu maç Fener'i ligde düşündüklerinin aksine olumsuz etkiler. Fener'in geniş kadrosu Avrupa'da oynadıklarında çok daha iyi şekilde katkı sağlıyordu artık böyle bir rotasyon kullanamayacaklar.

Son düzenleme:
geyik olsun diye yazanları ayrı tutuyorum ama sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla ciddi ciddi avrupada feneri destekleyenler var

bu nasıl bir akıl tutulması

galatasaraylı galatasaray'dan başka takım desteklemez. herkes elensin. gerekirse 150 ön eleme oynayalım.
150 ön eleme oynama isteğin bence asıl akıl tutulması motzcum. Clyi alsınlar, uefayi alsınlar fener, bjk vs bayraklarıyla meydana çıkarım. Ülke takımdan üstündür.. zamanında bjkli ve fblilerle UEFA kupasını kutladım ben omuz omuza, bizim kadar seviniyorlardi. Hoş yenilincede dalga geçiyorum, üzülmüyorum

Osterwolde konusunda erken yorum yapmamak gerekir. Potansiyeli var gibi duruyor. Takıma çok yabancıydı sadece.

1678997918184.webp

Geri
Üst Alt