- 16 Haziran 2010
- 191.124
- 133.991
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne ara oynandı o maç ben izlemedim haberim yoktu4-2 Leverkusen almisti, bu skorla uzatmaya gider mac
![]()
deplasmanda liverpool'ı 3-0 yenerek buralara gelen bir takıma karşı "nasılsa kazanırız" düşüncesiyle çıktılarsa çok iyi ders oluyor almanlara.Nasıl olsa kazanırız düşüncesi vardır bu kadar iyi sezon üzerine bunuda aldık diye düşünüyorlardı ama işte öyle olmuyor futbol en ufak ciddiyetsizliği ve disiplinsizliği kaldırmıyor.
Biz finale çıksaydık direk kupayı verirlerdi muradımBiz bunların ikisini de follofos ederdik. Yazik olmuş.
Bugün Kupayı Atalanta'ya verirse Xabi Alonso temsili yav1 sezon daha kalmayı düşünüyodum çok acil gitmeliyim .. takımından
Di Marzio bu gün yazdı zaten Zaniolo'nun ameliyatı başarılı geçti 6-8 haftada dönecek bir çok Seri A takımı kendisini İtalya'ya döndürmek istiyor şu an en çok isteyen Fiorentina diye bir haber girdi.Seneye Gasparini başka 1 takıma gidecek Serie A'dan başka 1 takıma giderse bence Zaniolo'yu ister.O'nu da De Ketelaere gibi forvet ve forvete yakın 1 10 Numara gibi kullanmak ister..