Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.855
- 2.070
- 253
Icardi nin patlayacağı maç olması dileğiyle. Bir gün patlayacak nasıl olsa, bu maç o maç olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leverkusen ve ya liverpool gelirse gecemeyiz, serefsizler cok güclüTaraftar çok ateşli olacaktır
Eleme maçları başladı artık finale giden yolun başlangıcı bu maç
Adami resmen dövdüler, ayagi aylardir sakat hala agrisi varmis, igneyle oynadi, yüzü kirildi vs adami futboldan soguttular ben daha ne diyimIcardi nin patlayacağı maç olması dileğiyle. Bir gün patlayacak nasıl olsa, bu maç o maç olsun.
Bu maça uçuk tahmin yapabilirsin. Ligde yapmak yok ama@Uğur İz kendimi zor tutuyorum
10 şubatta oynamışlar lig maçıen son resmi maçını 2 ay önce yapmış fizik olarak ezmemiz lazım
ilk maçları işte ondan önceki lig maçı 17 aralık10 şubatta oynamışlar ligleri devam ediyor?
Haklısın ayrıca her maç attığı bir yada iki gol vardan dönüyor. Yani adam atıyor ama sayılmıyor.Adami resmen dövdüler, ayagi aylardir sakat hala agrisi varmis, igneyle oynadi, yüzü kirildi vs adami futboldan soguttular ben daha ne diyim