⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Olm siz iyimisiniz? Yok kaybedelim, salin bu maci, rezerv takimla cikalim vs? Full kadro, full konsantrasyon, %100 kazanmak icin cikacaz!

GALATASARAY budur ve öyle kalacak!

elenelim yorumlar görünce uyuz oluyorum.. bize puan lazim puan.. her yil SL liginde 4. torbadan girmek gina geldi. o yüzden puanlar cok önemli

Millete hala dank etmeyen format değişikliği var.

gene 4 torba olacak FAKAT her torbada İKİŞER rakip çekerek 8 MAÇ yapılacak.
4 Maç içeride 4 maç deplasmanda olacak.

AVL keza aynı şekilde olacak - yani 3üncü torba kısmına kendini atmak hem büyük avantaj - hem AVL'ye devam etme ihtimalini çok artıran bir durum.

bakıldığında AVLde %51 Leverkusen götürecek malı - onun dışında 2 3 dişli takm var ama müthiş form gösteren başka takım bence yok. o yüzden her ihtimal zorlanmalı.

Kadro bildirimi için tarih belirlemek tam bir saçmalık. Ne zaman kaldırılacak bakalım.

Takım belki gaza gelip hayvan gibi oynayıp yarı finale çıkacak burada millet Avrupa'yı salalım diyor. Sanki sadece ligde oynuyor olsak her maçı kazanacak bir oyunumuz var da Avrupa dert oldu.

Beyler biz Avrupa'da olmasak da bu sezon son maça kadar istim üstünde olacağız zaten. Kadronun dar olması, yorgunluk vs olsa da olmasa da bu lig öyle normal şekilde bitmeyecek. Bu çok bariz değil mi?

Ligimiz sahasından topçusuna hakeminden yayıncısına yöneticisinden taraftarına her unsuruyla leş gibiyken ve büyün bunlardan bizler şikayet ederken nasıl bir Avrupa maçı küçümseniyor anlamıyorum.
Bu dandik ligde bir tane kupa alacam diye Avrupa maçını küçümseme lüksümüz yok.Allahtan başımızda rakip gözetmeksizin çatır çatır top oynatan teknik ekibimiz var

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık en büyük düşmanımız sparta prag

Geri
Üst Alt