⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Seçim haftasında hafta sonu maç olmaz ama Perşembe Cuma'ya maç koyabilirler. Kupa yarı final maçlarına yer açmaları lazım.

Secim haftasindan önce milli ara var o yüzden hafta ici mac oynanmaz.

Yalniz secim haftasinda cuma veya cumartesi süper kupayi oynatirlar diye düsünüyorum. Dursun baskan ve yali cocugu da o tarihi isaret etmislerdi.

Secim haftasindan önce milli ara var o yüzden hafta ici mac oynanmaz.

Yalniz secim haftasinda cuma veya cumartesi süper kupayi oynatirlar diye düsünüyorum. Dursun baskan ve yali cocugu da o tarihi isaret etmislerdi.
Ben de Perşembe Cuma'ya maç koyabilirler dedim zaten. Ben lig dedim sen Süper Kupa diyorsun. Kupayı koyan adam ligi de sıkıştırabilir araya.

Ben de Perşembe Cuma'ya maç koyabilirler dedim zaten. Ben lig dedim sen Süper Kupa diyorsun. Kupayı koyan adam ligi de sıkıştırabilir araya.
Ha dogru, persembe cumayi atlamisim. Ben direk Sali ve Carsambayi da kapsayan hafta ici maclari diye anlamisim ilk basta.

Ben o haftada süper kupayi oynatirlar diye düsünüyorum. Baska hic bir bosluk yok cünkü takvimde.

Ziraatin yari finallerini de bizim ve fbnin avrupada durumuna göre ayarlarlar.

ifb pesimizi bir türlü salmadigi icin her türlü pisliklerle bu maçı iyice unutmuşum. Saldırın ve ilk maçta fisi cekin.

Muslera
Kaan-Davinson-Nelson-Berkan
Toreira-Oliveira
Barış-Kerem-Zaha
Icardi​

Geri
Üst Alt