⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

İster deli diyin ister manyak diyin abiler sezon başından beri içimden hep uefa kupasını alıcakmışız hissiyatı var bizim kadromuz hafife alınıyor burda önemli nokta elimizde çok üst düzey oyuncular var her an herşeyi yapabilecek potansiyel de mesela zaha tete icardi en basitinden bu üçü git gelli duruyor Şuan ama inanın bana bi çeyrek finale kalalım bu adamlar bambaşka şeyler yapar kupa uğruna x2 çabalarlar buna eminim orta saha hariç çok sağlam bir ekibiz o bölgedede oliveirayı form yakalayabilirsek orayıda çözeriz inancım yüksek final oynama işine bakalım

ManU maci oynandiysa bu mac da oynanir.

Ben o gün staddaydim, ben böyle bir yagmur görmedim.

İster deli diyin ister manyak diyin abiler sezon başından beri içimden hep uefa kupasını alıcakmışız hissiyatı var bizim kadromuz hafife alınıyor burda önemli nokta elimizde çok üst düzey oyuncular var her an herşeyi yapabilecek potansiyel de mesela zaha tete icardi en basitinden bu üçü git gelli duruyor Şuan ama inanın bana bi çeyrek finale kalalım bu adamlar bambaşka şeyler yapar kupa uğruna x2 çabalarlar buna eminim orta saha hariç çok sağlam bir ekibiz o bölgedede oliveirayı form yakalayabilirsek orayıda çözeriz inancım yüksek final oynama işine bakalım
Deli manyak

Tv plusdaki exxen tv veriyor mu maçı
cıks

1tw4hk4.png

ya uyuz oluyorum şu danish, isveç, norveç, çekya gibi ülkelerin takımlarına ya. hepsi yine duvar gibi 6 metrelik oyuncular, gel de duran topta savun. 300 dakika top oynayacak fizik kalitede olurlar, bir de bizim takımlar genelde motive de olamazlar bunlara karşı.

vallahi l'pool, roma falan daha kolay ya. şu turu geçersek her şeyi beklerim bu kupada :d

nihai onbirim:

muslera

kaan sanchez apo BAY

torriera berkan

aktürk demirbay zaha

icardi​

Önemli ve güzel bir maç olacak. Açıkçası ŞL'de oynadığımız tüm maçlarda etkiliydik ve bu maçta da iyi oynayacağımızı düşünüyorum ama burada artık biraz futbol şansı ve bitiricilik devreye giriyor. Eğer bu turu geçersek güzel ve heyecan verici olur ama oldu ki elendik hiç takılmadan diğer 3 hedefe devam etmeliyiz bu şekilde düşündüğüm için Avrupa maçlarında gayet rahatım hayırlısı olsun.

Geri
Üst Alt