⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

2-0

Dk. 32 Demirbay uzaktan şut
Dk. 67 Icardi (pen)

Kalktık tüylerimiz diken diken oldu

Avrupa sahnesinde hedefimiz kupa

Bu maçı kazanacağız

ziyech ne durumda

Rakipte olsa hırpalardı kesin bizim defansı ama bizdeyken mıymıy gibi geliyo bu tip profiller bana misal Seferovic adam arı gibiydi bizde ne olduğunu kendi de anlamadı
fizik guc onemli olur bu mac o yuzden dedim asil miymiy olan icardi son zamandir.
ama hepimiz biliyoruz okan buruk dehasi 80de carlosu 10 numaraya koyar :asd:

2-0 gibi net bir skor sıkışık fikstürde bizi çok rahatlatır. Rövanş maçında bazı oyuncuları dinlendirme veya sadece 45 dk oynatma şansımız olur Torreira gibi.

Bu arada kişisel tercihlerimi de yazayım;

Muslera
Aureira (direkt oynatırdım evet)
Nellson
Sanchez
Berkan
Torreira
Kerem D.
Barış Alper
Mertens
Zaha
İcardi

2. Yarıda ne olursa olsun Mertens’i çıkartır Kerem A.’yı ve Kerem D.’yı çıkartıp Eyüp’ü dahil ederdim. Diğer değişiklikler duruma göre olur.

Ardından hemen 3 gün sonra Ankaragücü deplasmanına;

Muslera
Kaan
Sanchez
Abdülkerim
Köhn
Torreira
Berkan veya Eyüp
Tete
Kerem A.
Barış Alper
Vinicius

Ve burada da 2. Yarı kesinlikle Torreira ve Barış Alper’i en azından dakika 65-70 gibi çıkartıp dinlendirmeye alırdım. Aynı şekilde Kaan yerine ilerleyen dakikalarda Serge veya Ali Turalp oyuna girebilir.

Bugünden itibaren rotasyona çok ihtiyaç duyacağımız bir süreç başlıyor.

Her oyuncuyu değerlendirmek zorunda kalacağız sapasağlam gidebilmek için.

Nellson-Sanchez-Abdülkerim değişerek oynayacak bu çok belli.

Sağ bekte Aureira-Kaan-Ali Turalp

Sol bekte Köhn-Berkan

Orta Sahada Torreira-Kerem D.- Dombele-Eyüp-Efe Akman-Gökdeniz-Mertens-Oliviera

Kanatlar Zaha-Kerem-Barış Alper-Tete-Ziyech

Forvet İcardi Vinicius Baran

Bu Trt Spor'daki Galatasaray muhabiri olan Erman'ın tahminleri genelde tutuyo.Bu maçta Zaha oynarsa Barış Alper Yılmaz ve İcardi'ye yoğunlaşır stoperler ve Zaha'da en az 1 gol atar dedi.1 gol de İcardi'den bekliyomuş.2-0 3-0 gibi 1 skor bekliyomuş.Şampiyonlar Ligi'nde denk geldiğim 2 maçı da bilmişti daha öncesinden..

En son Kopenhag maçında da motoru bozmustum. Bugünde motorum bozuk alttan üstten gidiyorum. Umarim Kopenhag maçındaki sonuç yaşanmaz

Not: motoru bozmak= cırcır

Geri
Üst Alt