⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Orhan Uluca'yı dinledim. Özetle;
En az Kopenhag kadar -hatta belki şu an ondan daha iyi- bir takımla oynayacağımız izlenimine kapıldım. Zaten kaderin cilvesi, CL elemelerinde penaltılarda elenmişler Kopenhag'a.
Kaliteli bir teknik direktörleri var, Kopenhag'ın egemenliğinde geçen ligde 14 puan farkla Midtjylland denen köy takımını şampiyon yapmış ve o sezon attıkları gollerin yarısını duran toplardan atmışlar. Yani duran top sapığı bir ekip var karşımızda. Stoperleri (aynı zamanda kaptanları, 24 yaşında Çek Milli oyuncu) bu sezon 8 gol atmış + bayağı kaliteli oyuncu diyor, ordan anlayın işte.
Kanat oyuncuları bayağı uçurtma + skorer.
Kanat bekleri yine bindiren hücumcu kaliteli adamlar. İkisi de milli oyuncu. (Biri Çek, diğeri Ekvator)
Santraforları yine Çek milli oyuncu, pivot bir adammış. 8G+8A yapmış bu sezon. Fazla skorer gözükmese de sırtı dönük oyunlarıyla beklere ve kanatlara çok iyi alan açıp onları kaçırtıyormuş.
Orta sahalarında Qazim Laçi diye Türk kökenli biri varmış, iyi topçu nasıl Türk kulüpleri bu zamana kadar istemedi diyor. 28 yaşında, Arnavut milli oyuncu. Bu sezon 2G 7A yapmış
Diğer eleman da Finli milli oyuncuymuş, 25 yaşında. O da tıpkı Qazim gibi 2G 7A yapmış bu sezon.
Yani genel olarak her manada -hem taktik hem oyuncu kalitesi- çok iyi bir takım var karşımızda.
Edit: Orhan Uluca'nın bahsettiği Türk kökenli eleman Qazim değil, yukarda diğer eleman diye söylediğim Kaan Kairinen imiş.

Son düzenleme:
Oliveira akşam süre alsın artık maç temposu kazansın çok ciddi rotasyon katkısı gerekiyor.

Turlarsak sevinirim ancak elenirsek üzülmem
Bunu bir Galatasaraylının yazması bana çok tuhaf geliyor.
Bu kulübün kurulma amacı Avrupa takımlarını yenmek zaten. 14 yıl sonra şampiyon olan takıma 'yetmez bize bir kupa artık hedef Avrupa' sloganları atıyordu bu kulübün taraftarları.

Lig bizim için bir araç, Avrupa ise amaç. Amacı sallayıp araçla yetinen diğer kulüpleri görüp acıyoruz biz.

Haliyle kaybettiğimiz her Avrupa maçı üzüyor bizi.

@KralÜye

Galatasaray - Sparta Prag karşılaşması İddaa oranları.

Galatasaray: 1.39
Beraberlik: 3.69
Sparta Prag: 4.72
Açılış ve kapanış oranı mühim burada aradaki oran değişimi çok bir şey göstermez açılış paso 1 çıktı 2-0 ya da 2-1 alırız gibi.

Geri
Üst Alt