Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.216
- 39.469
- 3.993
Ortasahayi 3lememiz lazım çünkü heriflerin fizik gücü çok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugur izden izin aldim istedigin kadar coş dediEkibimizin zaferi için konudan uzaman gerek
Zaha girsin o zaman. Kerem'in rakibi diye yeme herifibarısı beke atınca elde topcu kalmadıgı icin mecbur
Tete berkanin yerine girecekse , sol beke cektigin abdulkerim kimin yerine girecek sayın TimurFormülü veriyorum okan buruk iyi oku
abdülkerımı sol beke cekeceksin
kaan ayhanı ortaya cekeceksin
barıs alperi ise sag beke cekeceksin
mertens cıkacak kerem demirbayı ileri atacaksın
sol bekteki berkanda cıkacak sag kanada tete gececek
bunları yaparsak galip geliriz
zaha gecen mac gibi oynarsa diye korktumZaha girsin o zaman. Kerem'in rakibi diye yeme herifi
Devrenin sonlarına doğru Kaan 6'ya Barış beke geçti bu arada. 4-3-3'e dönmüş olduk biraz.Ikiyi bulup 4-3-3'e gecelim. Baris Icardi Zaha paramparca ederler.
N'olacak Allah aşkına bir desene hadi eledik bu takımı eee? Biraz ya biraz eli ayağı düzgün takım gelince elenecegiz o zaman amaç ne?en nefret ettiğim zihniyet.
mertensinTete berkanin yerine girecekse , sol beke cektigin abdulkerim kimin yerine girecek sayın Timur
Ölüsü teteden iyizaha gecen mac gibi oynarsa diye korktum
Bravomertensin
çok net haklısın.berkan solbek olayı çok yanlış
barış orayı daha iyi dolduruyor
sağbekinde var artık
yap ortasahayı kaan-torreira-kerem
biraz takıma stabilite gelsin
herifler kaliteli oksa 3 lük olmuştuk
böyle rakiplere karşı ortasahayı eksiksiz oynamalısınız dedi salı pep maç önü
west ham gelecek - sıkıntı yokSonraki turda bayerni 3 gün önce hoplatan leverkusen gelecek hala avrupa diyoruz yav