⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Deplasmanda kontra yerden sert şut. Oynamamız gereken şey bu alan savunmadı dikine kolu ceza yayından sert şut. Kaleyi bombardımana alsak 7tane falan atardık şu maç

okanın engellemesine rağmen kazandık benim için bu maçın özeti budur.kusura bakmasın.50 defa oldu hala ders almıyorsa sorun ondadır.
Okan hoca bugün kötü performans verdi. Zaha daha önce girse rahat almıştık, kerem torpili başını yakacak

Icardi bastı gitti yine galiba soyunma odasına bu trip ne ki bu kadar. Kereme yapılan yapılsa demek ülkeyi terkedecek.

kendi kafanızdan yeni kopenhag yaratmaya çalışmayın boşuna , bok gibi takım anca bekleri bizde oynar o da bizde bek olmadığı için güncelde ki Boey olsa sağbek de oynayamaz bizde.Kopenhag gibi dirençli olup , topun arkasına iyi geçip boşlukları iyi kapatma gibi bir şey de yok tipik vasat bir takım yani.
Maçı izlediğine emin misin ?
Şunu yazıyordum sana da cevap olsun.

su macta sevindigim tek sey icardinin gol atmasi. ondan daha cok istiyordum haftalardir. o besiktas macinda yenilseydikte icardiye bisey olmasaydi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi nin goooool atması günün kazancı oldu. İki tane % 100 kaçırmıştı daha önce. Umarım gollerine başlar.

Hiç olmazsa kazandık. Avantaj avantajdır.

Berkan sol bekte çok iyiydi.

3-2 önde gitmek skor olarak büyük avantaj değil ama onların kazanması gerekmesi ve ofans yapması gerekmesi açısından ciddi avantaj. Erken gol yemediğimiz sürece her geçen dakika bize avantaj getirecek, zamanla risk almaları gerekecek. Biraz olsun şu geçiş/kontra etkinliğimizi gösterirsek de skoru biz bulabiliriz.

Nelsson yok ama Aurier oynar herhalde. O yüzden çok da eksilmedik. Sanırım BAY cezalı falan değil. Onun kırmızı falan görmemesi kritik oldu. Geçiş oyununda o çok önemli.

Geri
Üst Alt