⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

İcardi sonunda be. Gayet iyi galibiyet. Biz biraz akıllı oynasak Prag'ı elerdik. Yani bu gün Mertens attığı gole rağmen çok kötüydü bence en kötülerden biriydi. Onun yüzünden ekstra zorlandık ama en çok belli olan bek eksiği çok net belli oldu bu. Ligde belki pek belli etmiyoruz ama Avrupa'da beklerin pozisyon almada sıkıntıları ve bu yüzden verilen pozisyonlar çok belli oldu.

Bok var icardi'yi sahada tutuyorsun hoca. KAlsin iste Mertens al kenara Icardi'yi.
Allahtan sizin gibiler yanlislikla hoca olmamis Icardi bu adami bayiltir bayiltir.Attigimiz butun gollerde icardi var direkten donen toptada iyi asirtti ama olmadi .Cok bos beles insanlarsiniz .

Degerli bir galibiyet, o yuzden Pirus zaferi olarak adlandirmak istemiyorum ama muhtemelen kaybettigimiz kazandigimizdan fazla oldu bu macta. Asiri yorulduk.

takımın avrupa ligi kadrosunda

orijinal mevkii sol bek olan oyuncu sayısı SIFIR

Sapina, dibine, kokune kadar hak ettik, tum takima helal!

O kadar kostuk ki ya da bana oyle geldi bilmiyorum, takip etmek te zorlandim bazen. Berkan zaten macin sonunda kicindan soluyordu.

Simdi beni dusunceler aldi Ankaragucu maci icin. Takim bayagi yoruldu gibi, %51 puan kaybi bekliyorum zeminin de etkisiyle.

Bu prag'da bi halt yok, biraz doğru pas alışverişi ile orada da yeneriz bunları.

Lan bir mac rahat seyredelim,yine ses gitti duzelmiyor ki her hafta 2 mac bagirmaktan

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sene başı oynanan eleme maçlarından bir farkı yoktu görece kolay rakip ama koşan rakip

Zaha acele etmese belki 4 olacaktı, son hücumumuzda. Barış çok dengesiz oynuyor, bazen topu atıp adamların üzerine çıkıyor, topu kaybediyor. Geçemeyeceği yerde basit oynamalı

kendi kafanızdan yeni kopenhag yaratmaya çalışmayın boşuna , bok gibi takım anca bekleri bizde oynar o da bizde bek olmadığı için güncelde ki Boey olsa sağbek de oynayamaz bizde.Kopenhag gibi dirençli olup , topun arkasına iyi geçip boşlukları iyi kapatma gibi bir şey de yok tipik vasat bir takım yani.

Şunu yazıyordum sana da cevap olsun.
Prag taş gibi takım ve Kopenhag tan daha yetenekli. Kopenhag oyun disiplini olarak biraz önde. Yok 5. Olur 6. Olur bu yorumlar komik oluyor.

Geri
Üst Alt