⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Çok güzel öngörmüşsün. Bu gol sana yeter başka cevaba gerek yok. Gelip takımı sırtlayıp şampiyon yapmış adamın transferinin yanlış oldugunu öngördüm diyorsun ya pes artık
Gol attı diye fikrimi değiştirecek halim yok. Ben Galatasaray taraftarıyım Icardi değil.
Gerçekten oynadığı topu görmüyor musunuz yoksa inat mı yapıyorsunuz anlamıyorum. Fiziken bitik sadece aklıyla oynuyor bu sene.
Neyse inşallah düzelir de ben utanırım.

Hocanın bazı özellikleri 7/10 ama bazıları 2/10 maalesef.
Abi orta sahayı kaybettiğimiz için kaç maç tehlikeye girdi 1-2-3-5 olsa yine okey de belki 50 falan olmuştur.
Bayern maçında bile aynı konuyu yaşadık orta sahada herhangi bir kalabalık yaratıp topu direkt kanatlara atmaya çalışsak grup lideri olurduk biz.

Hocanın bazı konularda çok çok kendini geliştirmesi lazım.

Avrupa'da kazanmak güzel, puanımızı yükseltiyoruz. Artık en kötü 3.torba olmalıyız. Devam.

Hakem BAY'ın belden müdahele ile indirilene kadar yönetimi gayet iyiydi - o pozisyon bence %99 penaltı. Sonrasında komedileşti biraz.

tam akabininde Kırmızı ve gol olması bizim açımızdan büyük negatif.

öne geçince bi 5 dk gol sonrası "maç bitti" modu gibi bir şey oluyor sahada.

Pragda düşündüğüm kadar bir şey yok ama poizsyon bitiriciliği bizden iyi. biz bir çok güzel akın olabilecek - net pozisyon ayaratacağımız atakları ezip top kaybediyoruz aptal aptal

Mueslera suratıyla turu almış olabilir.

Nelson birak atsin adam golu ya 35 dakika takimi 10 kisi birakmanin anlami ne.Sacma sapan oynamak zorunda kaldik 10 kisi kalinca.Mucadele fena degil ama takim cok dalgalaniyo.İcardi’nin gol atmasi tabi ki onemli ama hala istenilen seviyenin cok uzaginda ve iyice soru isareti olmaya basladi.Galibiyet onemli ayrica 3 oyunculari cezali duruma dustu.Muslera’nin yuzuyle kurtardigi gol turu veren pozisyon olabilirdi.Sans bizim yanimizdaydi bugun hem Mertens’in gol hem de son dakikalarda Prag’in karsi karsiya kacirdigi pozisyon.Sol tarafta bolbostu adam oraya verse gitmisti tur.Takim umut vermemeye devam ediyo her an bi sacmalik yapip golu yiyecez gibi duruyo takim.Ayrica orta sahayi kuvvetlendirmemiz gereken dakikarda hoca izledi kenarda.2. Maca full konsantre cikmak lazim yoksa is zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok yoğun bir maçtı böyle bir maçı kazanmak hele de Icardi'nin golüyle kazanmak süper oldu onu daha da motive edecektir bu gol. Bence iyi bir maç çıkardık ama Prag çok diri ve sağlam bir takım en ufak oyundan düşmemizi kaçırmadılar ve hemen pozisyon buldular işin sonunda hem galibiyeti hemde moral avantajını aldık.

Geri
Üst Alt