- 1 Eylül 2009
- 3.840
- 1.579
- 1.723
2-3 kere dondu bende ama 5-10sn sonra duzeldi her seferinde, rezalet diil ama daha iyi olmalı tabii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Final maçları açık kanaldan yayınlanmak zorundafinale filan çıkarsak bırak donmayı ekzen açılmaz bile yoğunluktan, bol bol acura söveriz
Anlaşma bu şekilde mi? Hiç bilmiyordum.Final maçları açık kanaldan yayınlanmak zorunda
yarı final de dahil olmak üzere şampiyonlar ligi+uefa+ konferans ligi maçlarını açık kanaldan vermeleri gerekiyor.Anlaşma bu şekilde mi? Hiç bilmiyordum.
Done için teşekkürler ahbab, faydalı bir done.yarı final de dahil olmak üzere şampiyonlar ligi+uefa+ konferans ligi maçlarını açık kanaldan vermeleri gerekiyor.

Rtük kararı sayesinde çoğu spor müsabakasının yarı fnai ve final maçları şifresiz olmak zorunda. futbol, voleybol, basketbol gibiAnlaşma bu şekilde mi? Hiç bilmiyordum.
Rtük kararı sayesinde çoğu spor müsabakasının yarı fnai ve final maçları şifresiz olmak zorunda. futbol, voleybol, basketbol gibi
Atkı çok güzel ya