⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

elenmek sorun değil.ama bu prag denen şerefsizlere elenmek istemiyorum..

Aylardır alacağınız sol bekti listeye bile yetiştirmedin hadi sağ bek son dk gitti aldın adam.sakat çıktı.Sonra avrupada kupa hedefindeki.Erden başkanın senin hedefin avruoada kupa ama dursunu sen bilmiyorsun

Gecmis olsun, oyun olarak eziliyoruz, 10 kisiyiz, ruh gobi oynuyo bazi oyuncular. Okan Buruk oyunu cozemedi 70dkdir.

Herifler 10dkda 10 tane atak gelistirdi, hem takim hem tenkik ekip malak gibi izliyor…

Oyunu alamadin iste Okan Hoca, 70dkda bir cozum de bulamadin. Tek planin insallah Muslera kalede aslan kesilir. Sinir etmeseniz olmaz adami!

2 maçtır heriflerin sertliklerine acayip göz yumuyor Hakemler

Okan hocaya suç bulanları anlamıyorum doğru kadro oyuncu değişikliği doğru yabancı hoca gelişinde beksiz takımı oynatsın görelim

Devşirme Devşirme sanki Osmanlı İmparatorluğuyuz da sürekli mevkii devşiriyoruz. Arkadaş ben Erden Timur'a olan inancımı da kaybetmek üzereyim. Bu nedir yahu.

Maalesef tur gidici gibi. Hele bide uzatmaya giderse 10 kisi ile imkansiz gorunuyor. Gecmis olsun

şu prag o kadar kötü bir takım ki..

valla billahi sattık maçı.

Organize takim bize hep ters geldi geliyorda. Malesef biz bunu yillardir beceremiyoruz.

Her maç aynı saçmalıkları izlemekten sıkıldım. Sokuk Türkiye liginde şans eseri takılmıyoruz ama defolar böyle maçlarda meydana çıkıyor işte.
Bas bas bağırdığımız konular yüzünden hem clden elendik şimdi ucl gidiyor.

direnc lazımken oliviera ve zaha girdi adamların umrunda degil gs

Merak etmeyin uzamaz 10 kişi bu oyun anlayışıyla yeriz bir tane daha. Okan hocanın savunma planı yok skor tutma konusunda zayıf

Geri
Üst Alt