⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Kolay olmayacak ama bir sekilde kazanacagimizi düsünüyorum

ndombele.webp

ilk golü onlar atarsa 2-2 berabere biter ilk golü biz atarsak 1-3 kazanırız.

cl son maçında da ligde iyi oynadı diye gittik kader macına Tete ile başladık.

yine aynı mevzu olacak gibi gözüküyor.

Play off'u geçmemiz halinde gruplarını 1. sırada tamamlayan takımlarla karşılaşacağız.

West Ham United
Brighton
Rangers
Atalanta
Liverpool
Villareal
Slavia Prague
Bayer Leverkusen

Takımlar çok zor. Belki bir ihtimal Slavia Prague ya da Atalanta eşleşmesi gelirse çeyrek finale kalabiliriz.

Hee mükemmel. Daşşak kokolu servis ile işe gitmek günümü güzelleştiren bir detay
Burada zamanında otobüste ilk duraktan binerdim, yanıma biri otururdu. Sonra açardı telefonu bir de benim oturduğum tarafta kulağımın dibinde yolun yarasına kadar konuşurdu. Sonra kapadığında çok şükür kapadı derken hop bu sefer başka biri ile son durağa kadar.

Sonra başka bir sefer de başka birisi yolun yarısına kadar, sonra otobüsten inince çok şükür indi derken bu sefer binen başka biri son durağa kadar aynı şekilde.

Metro da falan otururken ayakta telefonu ile oynayan hıyarın teki telefonu kafamın dibine falan getirirdi.

Şimdi yılda 1-2 kez falan kullanmanın dışında dışarıdan baktığım kadarıyla daha da felaket.

Play off'u geçmemiz halinde gruplarını 1. sırada tamamlayan takımlarla karşılaşacağız.

West Ham United
Brighton
Rangers
Atalanta
Liverpool
Villareal
Slavia Prague
Bayer Leverkusen

Takımlar çok zor. Belki bir ihtimal Slavia Prague ya da Atalanta eşleşmesi gelirse çeyrek finale kalabiliriz.
Atalanta’nın güncel form durumundan haberin yok sanırım rdas. Gayet iyi bir takım.
Slavia, Rangers, Villarreal, West Ham gelirse çeyrek final şansımız yüksek, diğer takımlar gelirse zor.

Geri
Üst Alt