⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Okan hocaya rağmen eleriz 🙂🙂
DZspecialTamam.gif

Sanada bir Deniz Zorlu Special yapalım.

Leverkusen veya Liverpool'dan biriyle karşılaşacaksak, kesinlikle finalden önce karşılaşmak isterim. Finale yükselip final maçını kaybetmek çok travmatik olur.

En temizi, çeyrek finalde yarı finalde falan karşılaşalım bu iki takımdan biriyle. Elenirsek de oralarda elenelim. Final kaybetmek çok kötü bir şey.
2 macta turu gecebilmek imkansiz olur ama final tek mac ve surprizlere gebe.

Leverkusen veya Liverpool'dan biriyle karşılaşacaksak, kesinlikle finalden önce karşılaşmak isterim. Finale yükselip final maçını kaybetmek çok travmatik olur.

En temizi, çeyrek finalde yarı finalde falan karşılaşalım bu iki takımdan biriyle. Elenirsek de oralarda elenelim. Final kaybetmek çok kötü bir şey.
final kaybetmek çeyrek final kaybetmekten daha iyi bir şey. Boşver leverkuseni :d

salı günü geldi bile

zın zın zın zın zın zın zın zın zın

final kaybetmek çeyrek final kaybetmekten daha iyi bir şey. Boşver leverkuseni :d
Açıkçası ben finalde kaybetmektense, alt turlarda kaybetmeyi tercih ederim :D Finalde kaybetmenin acısı senelerce çıkmaz insanın içinden.

Hiç umutlanmadan tokatlanıp dönmek, umut edip ağız üstü çakılmaktan daha iyi.
hqdefault.jpg

Açıkçası ben finalde kaybetmektense, alt turlarda kaybetmeyi tercih ederim :D Finalde kaybetmenin acısı senelerce çıkmaz insanın içinden.

Hiç umutlanmadan tokatlanıp dönmek, umut edip ağız üstü çakılmaktan daha iyi.
hqdefault.jpg

2. olmak 8. olmaktan iyidir. finalist olmak var tokatlanıp çeyrek final bile oynamamak var. ki zaten yıllardır kalburüstü avrupa takımı olamamamızın sebebi o yarı finalleri finalleri görememek. finalleri, yarı finalleri sık sık oynarsak kupa da gelir. oralara alışmak lazım diye düşünüyorum

2-2 bitecek gibi bir hissiyatım var.

Hocanın kitabında yok ama rakibi kitlemeye oynamalıyız bence

Kadıköy'de oynadığımız gibi oynamalıyız

Alışılagelmiş oyunumzdan pek farklı bir şey oynamayız. Avantajımızdan ötürü ağırdan alabiliriz.
Apo dönüyor galiba, Sançezapo olur tandem.

Kazanmaya gidiyoruz kendi oyun planımızdan vazgeçmezsek kazanırız

bu sefer apo sanchez ikilisi olacak , muhtemelen yine deli gibi baskı yapacaklar stoperlerimize. fakat bu sefer 2 stoperimiz de oyun kurabilen stoperler. nelson varken sanchezi baskılayıp nelsona oyun kurdurtmaya çalışıyordu rakipler. bu sefer o handikap olmayacak. ah keşke sol bekimizi de yazdırabilseydik listeye. çok iyi olurdu fakat ilk maçta berkanın 2li sıkıstırmadan muhtesem bi görüş ile icardiye pas atıp ordan demirbayla gol atmamız da aklımda kalan bi detay. berkana yine çok iş düşecek. rakiplerin de eksiklerini değerlendirmeliyiz. biz sadece nelsonu kaybettik ilk maçta. onlar daha fazlasını.

Cok zor bir mac olacak

Prag ilk mac bizi bayagi zorladi,sag ve sol bekimiz olmadigi icin bu bölgelerde etkili gelmeye calistilar

Ön alan baskimizdan genel de cikamadilar bu da bizim icin avantaj cünkü yine israrla pasla cikmaya calisacaklar

.................. Muslera...............
Barış.. Sanchez.. Apo.. Berkan
.......... Torreira.. Demirbay.......
........ Zaha.. Mertens.. Kerem
....................... İcardi..............

Bam bam bam

MUSLERA
KAAN - DAVINSON - ABDÜLKERiM - BARIŞ
TORREIRA - DEMiRBAY
TETE - MERTENS - KEREM
iCARDi

Tetenin rüştünü ispatlayacağı maç olması dileğiyle.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nando
Kaan Davinson Abdülkerim Berkan
Lucas KDB
Barış Dries Kerem
Mauro

Tete ankaragücü macinda cok iyiydi

Kaan’in sakatlik durumu galiba belirsiz cünkü antreman fotolarinda göremedim

Baris’i yine sag bekte görebiliriz

Yani kaan oynamazsa tete sans bulabilir

Geri
Üst Alt