⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Barış adamına yine kk aldırır diye umuyorum, zor tutuyor barışı

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gol atmak şart IMO bu herifler atar bize net

Bir pozisyon var, mertens prese gitti, doğrusunu yaptı ama Kaan gelmemişti, kaana kizamayiz çünkü sağ bek değil, berkana kizamayiz çünkü sol bek değil ama Uber zeka dursun ve Erden Timur yönetimi bu takımı hem sol beksiz ( Avrupa'da) hem de sağ beksiz bıraktı. ( Sakat herif aldılar ). Bir hoca neden böyle işlerle uğraşsın ? Veya seneye uğraşır mi ?
ugrasmasın

istedigi yere gitsin o halde tutan yok

Millete küfür etmeyin derken Kralper

Adsızaasdasd.png

Bu hakeme bir daha avrupa mac vermesinler Var dakiler dahil. Göz göre göre görmemezlikten geldiler.

Barışın ayağını kırıyordu şerefsiz, namussuz kel dönüp bakmadı bile kelini sevdiğim

Adamların tehlikeli geldikleri çoğu pozisyon Berkan'ın kanadından. İlk maçta da böyleydi. Ama hala çok iyi mücadele ediyor filan deniyor. :D
Kerem'i yazmaya gerek yok zaten adam standart bir şekilde yokları oynuyor her maç. Zaha'nın ölüsü bu kadar kötü oynayamaz ama yine çıkartmayacak.

exxen hesapla babam takılıyor ben izleyemiyorum acuuuuuun

Hayli iyiyiz. Özellikle Barış lezziz. Oyun anlayışımızda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyom.

Hücumda Kerem yerine pas atmayı bilen, top tutmayı bilen, futbolu bilen herhangi bir adam olsa 3-4 tane atardık bu eşşeklere. Bu Kerem'in torpilinin bir noktada bitmesi lazım artık hasta ediyor beni.

Cimbom'u temsil edecek, kaptanlık edecek, göğsümüzü gerdirerek sevindirecek yerliler Barış gibi olanlardır Kerem gibi olanlar değil

Geri
Üst Alt