Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Kura cuma günü mü yapılacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuma günü rakibimiz belli olacak.Kura cuma günü mü yapılacak
Bu saatte uyanık olanların çok güzel hayatları vardirPrag isterse sahaya çıkmayabilir. Yadırgamaz, ayıplamayız.
Hee mükemmel. Daşşak kokolu servis ile işe gitmek günümü güzelleştiren bir detayBu saatte uyanık olanların çok güzel hayatları vardir
SanmamBu saatte uyanık olanların çok güzel hayatları vardir
Servise binmeden önce sigarayı son anda söndürüp bütün servisi fabrikaya çeviren dayılarla ağız kokusundan ulan inşallah 5 metre yakınıma oturmaz dediğim yaratıkların kokusunu unutmayalım renktaşHee mükemmel. Daşşak kokolu servis ile işe gitmek günümü güzelleştiren bir detay

Otobüsteyim ben de. Yav bu kızlar sabah nasıl böyle süslenip puslenebiliyor. Yüzüme bir su vurdum dünkü kıyafetleri giyip çıktım ben. Ne ara uyaniyorlar ne ara vakit buluyorlarHee mükemmel. Daşşak kokolu servis ile işe gitmek günümü güzelleştiren bir detay
ya kimisi parfümün içine girip, abdest alıyor. nefes alacak hava bırakmıyorOtobüsteyim ben de. Yav bu kızlar sabah nasıl böyle süslenip puslenebiliyor. Yüzüme bir su vurdum dünkü kıyafetleri giyip çıktım ben. Ne ara uyaniyorlar ne ara vakit buluyorlar