Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.332
- 10.629
- 1.303
Zemin muhteşem gözüküyo suni değilse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kazandırdığını düşündüklerini çok merak ediyorum.Şu sabit saat uygulamasından vazgeçilsin artık. Saat 23 de maç mı olur. Maç a gelince, inanıyoruz. Allahın izniyle bu yolun sonu final inşAllah.
Okumuş adamsın belli, zira bizimle oynamadan önce yaşadıkları şey heyecan değil g.t korkusuTaraftarlarımızdaki Avrupa Kupası maçlarından önceki heyecan beni çok mutlu ediyor.
Galatasaray taraftarı gerçek hedefinin her daim farkında, elbette lig de bu hedef için araç ve kazanılmak zorunda olunan bir yer. Ligde kötüysen Avrupa'ya gidemezsin.
Diğer takım taraftarlarıyla aramızdaki bu fark, bu bilinç çok hoş.
Fb taraftarı mesela şu heyecanı sadece bizimle oynayacakları maçlardan önce yaşıyordur. Son yıllarda da sürekli koyduğumuz için o da kalmamıştır onlarda.
Ben de fark ettim ya sorma. Deniz Satar mıydı kızın adı, o yine makul mantıklı şeyler sordu ama Burhancan hayal alemine göre soru soruyor çocuk gibi.basın toplantısını şimdi izledim - Burhan Guru'dan başlayrak saçma sorular silsilesi gelmiş.
takım rakipibi ciddiye alırız diyor her cevapta mecburen - yok kapasite düşük , motive misini. Kerem finalde kimle oynamka istersin.
kafası çalışan insanları davet etsin şuraya yönetim.
Helal olsun Çok büyük cimbomlusun reis17:00-18:00 kısa bir uyku
18:00-19:30 fifada birkaç maç
19:30-20:00 youtubeda zaman geçirmece
20:00-20:15 oralle maç hakkında son değerlendirmeler
20:15-21:45 fifada birkaç maç
21:45-22:10 ilk 11 değerlendirmeleri
22:10-22-40 orhan ulucanın maç öncesi 11 değerlendirmesi
22:40-23:00 marşlarla maç moduna giriş