⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Çok değil daha 3 hafta önce berkan ergün pembeydi buradaki yorumlara göre üstat yaw.
valla ben aralık sonundan beri aynı şeyi diyorum şayet avrupa icin transferler yapılmazsa uefa bize sadece dayak yeme yeri
cok saglam takımlar var
berkan ve kaana kızmam ben çabalıyorlar ama burası turkıye boktan ligi degil

Ne akla hizmet mertensi çıkarıyorsun. Ne akla hizmet hala berkanı solbek oynatıyorsun kafayı yiyeceğim yemin ediyorum

Tete yok, icardi yok, zaha yok, sergio yok. Bu adamlar neden oynamiyor abi? Icardi sakat eyvallah onu da neden oyundan almiyorsun hocam? Bu adamlar neden bir turlu istenilen performansi veremiyor? Onu gectim adamlar kosmuyor, mucaadele etmiyor ya. Saka mi bu?

Orta sahaya oyuncu almazsan bekin olmazsa Avrupa’da başarı beklemek saçma zaten

Ben Zaha kadar vucut dili olumsuz oyuncu gormedim 2. Yari ne yapti ne katki verdi mesela

Avrupa'ya gidip kadroya bile giremeyen adama evladıma statüsünde planlama yapılıyor.. Hem yönetim hem Okan nasıl olsa Berkan var diyerek transferleri ağırdan alıp bu yola devam ettiler..

Keremlerle , Berkanlarla iki dirhem yol gidemezdik.. Kimse üzülmesin..

Sanki bu turdan sonra, beksiz, orta sahasiz kupaya alabilcez.

hayal kurmaya birakalim

maçlarda oyuncu değişikliği istiyoruz ama yapılan değişiklikler takımı daha geriye götürüyör ilginç bir şekilde

İçimde heyecan yoktu evleneceğimiz biraz kestiriyordum nasip değilmiş ama ben şu maçlara sağ bek sol bek yetiştiremeyen yönetimi sorgularım arkadaş. Ulan Trabzon bile gitti Mönye aldı geldi siz bir sağ bek bulamadınız rezil herifler.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız şunu söyleyeyim. İcardiyi şu haliyle oyundan alamayan adamın takım içinde hocalığı sorgulanır…

Geri
Üst Alt