AL 24/25 Final | Tottenham 1-0 Manchester United | MS | 21 Mayıs | TRT 1

Okan Hocamın 30 pozisyona girdiği totnema bir adet pozisyon üretemeyen amorim malını tebrik ederiz.

Bruno dışında Manu da güvenebileceğin bi adam yok biraz da Dalot, kadronun yarısı olmamış potansiyel olacak adamlar. Bu kadar ham adamla bu kadar olur en fazla.

Beyler ne derseniz deyin.

Sırf bu yüzden bu sezonki lig şampiyonluğuna sevindim ama çılgınlar gibi sevinemedim. Şu finali şu an biz oynuyor olabilirdik. Bu iki takımı da oynadığımız maçlarda patates etmiştik. Çok yazık oldu.

Bu sezon hep aklımda uefa kupasıyla kalacak.

Avrupa ile ilgili bi problem yok, Arabistan problem abi zaten.
1. Manchester gibi takımlar PL ve ŞL prestijini birlikte sunarsa Osimhen tercih edebilir.

2. Araplar para sunarsa Osimhen tercih edebilir.

Biz arada mevsimlik lastik gibi takılıyoruz ikisinden biraz ama ikisi de değiliz.

Bu sonuçla en azından prestij sunabilecek bir kulüp gitti. Bundan sonra osi tercih ederse parayı bize tercih edecek. Ona da o zaman bakariz.

keşke şu kupada biraz şansımızı deneseydik. niye saldık bilmiyorum tamam lig daha önemli ama insan avrupada tekrar kupa kazanmak istiyor

Beyler ne derseniz deyin.

Sırf bu yüzden bu sezonki lig şampiyonluğuna sevindim ama çılgınlar gibi sevinemedim. Şu finali şu an biz oynuyor olabilirdik. Bu iki takımı da oynadığımız maçlarda patates etmiştik. Çok yazık oldu.

Bu sezon hep aklımda uefa kupasıyla kalacak.
Oynamayazdık abi final onu geç, çeyrek belki yarı final olurdu max

bi gün seni ve ağabeyini tekrar kazanacaz kodumun kupası

Geri
Üst Alt