AL 24/25 Final | Tottenham 1-0 Manchester United | MS | 21 Mayıs | TRT 1

Beyler ne derseniz deyin.

Sırf bu yüzden bu sezonki lig şampiyonluğuna sevindim ama çılgınlar gibi sevinemedim. Şu finali şu an biz oynuyor olabilirdik. Bu iki takımı da oynadığımız maçlarda patates etmiştik. Çok yazık oldu.

Bu sezon hep aklımda uefa kupasıyla kalacak.
Rus ruleti futbol değil de kuvvetli bir savunma futbolu oynayabilseydik finale çıkardık bence. Turnuvalarda en önemli şey savunmadır

1. Manchester gibi takımlar PL ve ŞL prestijini birlikte sunarsa Osimhen tercih edebilir.

2. Araplar para sunarsa Osimhen tercih edebilir.

Biz arada mevsimlik lastik gibi takılıyoruz ikisinden biraz ama ikisi de değiliz.

Bu sonuçla en azından prestij sunabilecek bir kulüp gitti. Bundan sonra osi tercih ederse parayı bize tercih edecek. Ona da o zaman bakariz.
Para konusunda yarışabiliriz Avrupa ile o sebeple diyorum. 12 bandına çıkmaz çoğu Avrupa kulübü.

Az Alkmaar maçlarını pas geçecektik. Sakatlıklar vardı o dönem üstüne cezalar.

Belki o pas geçme bize nefes aldıracaktı. Kiev, Malmö ve RFS maçlarına lanet olsun.
Çeyrek finalde elenirdik abi max oyunumuzun oturduğu bi döneme gelmeyecekti ve Lemina Eren yok kadroda öyle düşün. Götüremezdik finale kadar yani. Biz önümüze bakalım.

Beyler ne derseniz deyin.

Sırf bu yüzden bu sezonki lig şampiyonluğuna sevindim ama çılgınlar gibi sevinemedim. Şu finali şu an biz oynuyor olabilirdik. Bu iki takımı da oynadığımız maçlarda patates etmiştik. Çok yazık oldu.

Bu sezon hep aklımda uefa kupasıyla kalacak.
Tottenham'a tam 7 tane atabilirdik diyorum sonra 10 kişi kalmalarına rağmen 3-3 de bitebilirdi diyorum.

Kupayı kazanma şansımız yoktu açıkçası o kadro ve futbol ile. Finali kazanırdık belki ama finale kadar gidemezdik.

Max bournemouth'da oynayacak adamlar United'da olursa sonuç normal

Çoluk çocukla olmaz bu iş. Hep ham adamlar. Bruno biraz da Dalot dışında güvenebileceğin bi adam yok takımda.

Diğerleri saman alevi gibi parlayıp sönen adamlar.
Çoluk çocuk dediğin takıma alınanların en ucuzu 50 milyon euro

Mevzu oyuncu kalitesi değil giden dibe batıyor

Kiev macinda dk 80de 3-2 öndeyken 8 kişiyle hücuma cikan, 12 kişiyle mi oynayacağız diyen anlayisla buralar zor. Ins son iki ay önemli bir ders olmuştur.
Oyunu buldu ama bakalım seneye neler göreceğiz. Bu anlayış devam etmeli, abaza gibi basa basa oynayamazsın her maçı. Rulete dönüyor maçlar.

Bu oyun ve derinlikli kadro ile elimizden geleni yaparız ilk 24 zorlarız belki.

hatipoğlu denen herif yüzünden alamadığımız kupadır

Geri
Üst Alt