Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 20.965
- 4.940
- 1.503
Bu sene imkansızdı abi zaten, ne anlayış vardı ne kadro uygundu, td işe ayıkana kadar iş işten geçti zaten.Sadece leminayla da bitmiyordu ki.
Leminayı yazdın diyelim sağ sol bek yok. Sallai yazdık diyelim kalıyor 1 kişi o da eren de.
Sadece osimhenle 3 kulvarda gidelim, nelsson denen ahraz da gideceğim dedi.
2 stoper 1 forvetle kupada ne kadar ilerleyebileceğimizi düşünüyorlar acaba yav.
Üç kupayı da kaybederdik şu kadroyla.
Hadi lige ayrı kupaya ayrı kadro kurulamaz mıydı pek ala kurulurdu. Onu da yapacak adamlar yönetimdeki herifler. Gidip transfer döneminin son 3 gününde adam peşinden koşup cuesta, frankovski gidi vasıfsızları getirdi bunlar.
Bugün uefa kupasını sadece okana mal edemeyiz kimse kendini kandırmasın.
Transfer dönemi açıldığı gün ligde oynayacak adamları en azından kadroya katsalardı son 2 maça dinlenmiş oyuncularla çıkardık.
Kısacası yönetim de istemedi bu kupayı.
Ha bişey oldu ilk 8 e kaldık diyelim. Bodo glimt bizi döver geçerdi mesela tabiki beceri olarak bodo dan iyiyiz de sistem takımları çok zorluyor bizi. Yani ben hiç hayıflanmıyorum, tek üzüntüm erken veda oldu bu fikstüre. Yani bu fikstürde ilk 8 e kalamamanın müsebibi direk hocadır.
Hatta Şampiyonlar Ligi nden elenmek de direk hocaya yazar. O kadronun rahat elemesi lazımdı yb yi. İkinci maçtaki rezil kadro tercihleri resmen turu satmıştı. Yani sana kupa al diyen yok. Şl de ilk 24 e kalamasa da kimse bişey demezdi. Ama yb elendin o fikstür de ilk 8 yapamayıp ilk turda elendin bunlar direk hocaya yazar.
Bugüne bakıp hayıflanmak yersiz. O dönem çok problemli bir dönemdi şimdi işler iyi gidiyor diye alırdık kupayı falan peh. Böyle bi mantık yok abi geçin o işi.