Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.431
- 39.294
- 3.293
1 kreatif adamla maça çıkmak gerçekten akıl tutulmasi ..Şu kadronun top tutması zaten mümkün değil her topu ajaxa bırakırsan eninde sonunda yaslar zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gedson gelecek diye demirbay'ı bile göndermem sara nedir
gedson+salih'e okey olur idimDemirbay’ı gönderirdim valla Gedson için.
sol bekimizin Maşallah müthiş atletizmi sayesinde yunus orta sahada 1 fazla olmamızı sağlıyor aynı katkıyı ciddi manada ümitliğim jelertten de alırsak gedsonun g si anılmaz.
totnım yedeğe yakın kadro ile çıkmış karabağa karşıBiz Gedsoni Tottenham maçında ararız veya üst turlarda bizim ligde bu şekilde zaten açık ara en iyi topu oynuyoruz ama o istediğimiz seviyelerde sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum.. Odegaardin Maddisonin hayvan gibi mücadele ettiği yerlerde canımız cigerimiz de olsa mertens illa yetersiz kalacak..
totnım yedeğe yakın kadro ile çıkmış karabağa karşı
bize de öyle çıkabilirler
Okan hoca bu maçı izler umarım bjk maçı öncesi 2 tane 6 numara varken heriflere top göstermedi ajax.Biz Sara 20 eder mi diye tartışıyoruz da Musratiye 11 vermek gerçekten ağır soygun
Bize rakip çok fark etmez bir bütün olarak hareket ediyoruz hatta iyi olmaları maçı keyifli hale bile getirir.Ajax bizle feyenoord maçından önce oynayacak. Çıkmayı garantilerlerse kasmayabilirler
Sarr gelirse tayyarem titanyum sertliğine erişir.Mate Sarr sans bulamiyor pek ah ulan bir mucize olsa da bize düşse kiralık falan.. Herifler de ilginç bir şekilde Kulusevski-Bentancur-Maddison çıkıyorlar geçen yılki bissouma-Sarr ikilisi bir anda kesildi takımda.