- 25 Temmuz 2011
- 7.297
- 4.243
- 1.938
Bunu da alamazlarsa, eğlence daha da büyük olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
man utd a lanet olsun. .. dün ne yakmış beni belli değilFb bu Maç'ı kazanır bence yav![]()
man utd . .. dün ne yakmış beni belli değilfenere puan yazacağım utanmasam oynadıklarında
![]()
Ben Maç'tan önce bunu söyledim reis yavManchester United - Liverpool ve bizim takımdan en az 1 tanesi bugün kazanamaz bence yav![]()
Geçen sene bunlar enteresan bir şekilde elendi aslında Fener'e. Abartılacak bir tarafları yok da fizik ve tempo olarak hiç fena takım da değiller. Bu sene fena geri gitmedilerse eğer Fener'i de kötü yakalarlarsa çok farklı bir skor çıkabilir.
Daha kötü. En iyi ismi Puertas ve bir iki isim daha ayrılmış.Union SG geçen seneki takım mı hala acaba ? kendi liginde iyi güzel dedik , fener elini kolunu sallayarak yenmişti.
Tadici keserse sıkıntı hele hele dzekonun mutlaka 11 de oynamaya devam etmesi lazım.Jose Mourinho: Yarın basit bir rotasyon olmayacak, aynı zamanda bazı dinamikleri değiştireceğim. İrfan Can Kahveci ilk 11 oynayacak.
İrfan'ın 11'e dönmesi hoş olmadı
bazı oyuncular gitti ve hoca değiştiUnion SG geçen seneki takım mı hala acaba ? kendi liginde iyi güzel dedik , fener elini kolunu sallayarak yenmişti.
O takımdan çok daha kötü durumda en önemli 2-3 oyuncularını sattılar pek yerlerini de dolduramamışlar sanırım yerlerine aldıkları istedikleri performansı henüz vermiyor yani.Union SG geçen seneki takım mı hala acaba ? kendi liginde iyi güzel dedik , fener elini kolunu sallayarak yenmişti.