- 17 Ağustos 2009
- 44.126
- 33.215
- 3.448
Fener 5 dakika içinde 2'yi bulamazsa son yarım saat sıkıntılı geçer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır ne kazası@Keramettin TANRIVERDİ bu arada kaza geçirdim geçmiş olsun bile demedin yazıklar olsun sana. anca laf sok bana.
Araba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.Hayırdır ne kazası
@Keramettin TANRIVERDİ bu arada kaza geçirdim geçmiş olsun bile demedin yazıklar olsun sana. anca laf sok bana.
????sok bana.
Zaten kalite yok bir iki tane deli dana gibi koşan adamları var içimizden geçiyorlar her seferinde. Kopenhag bir Sparta Prag iki Young Boys üç. Tamamen aynı şekilde yenildik bu takımlara.Liglerden dolayı kaynaklanıyor hocam, bu belcika hollanda bilmem ne gibi liglerde hakem zırt pırt düdük calmaz 90 dakika sadece top oynanır bizim ligde topun sahada kaldığı süre maximum en fazla 55 60 dakika. Serie a da bizimki gibi iğrenç bir lig oranın takımları ile eşleştiğimiz zaman bumerang oluşuyor. Ama işte kalite yok bu küçük takımlarda da.
Gecmis olsun renkdasAraba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.