- 20 Ağustos 2009
- 18.338
- 24.151
- 2.973
Geçmiş olsun.Araba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun.Araba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
Geçmiş olsun yav.Araba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
geçmiş olsun reisAraba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
geçmiş olsun yav - neyse bir şey olmamış anladığım şansa iyi kiAraba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
Saol oralcimGecmis olsun renkdas
Geçmiş olsunAraba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.

gecmis olsun üstadAraba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
Araba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
Nasıl sıyırdı lan yürürken miAraba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
bi jose mourinho övmediğin kaldı yav.amrabat baya iyi transfer olmuş ya bu arada