- 6 Eylül 2014
- 93.108
- 64.100
- 4.488
Geçmiş olsun yav.
geçmiş olsun reis
Teşekkürler. Neyseki biraz refleksle kurtulduk. Bir adim yana giderek yırttım. Yoksa mortingen olmustumGeçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun yav.
geçmiş olsun reis
Teşekkürler. Neyseki biraz refleksle kurtulduk. Bir adim yana giderek yırttım. Yoksa mortingen olmustumGeçmiş olsun.
Geçmiş olsunAraba sıyırdı geçti 1 gün hastanede kaldim kafayı biraz vurdum. Neyseki birseyim yok. Kaldırımda bile öbür tarafa gidecektim.
Kaldirimda yürürken birtane Mercedes hızla geliyormuş arkam dönüktü. Son anda gördüm. Refleks yapmasam karacaahmetteydim. Neyseki az siyrikla kurtuldukNasıl sıyırdı lan yürürken mi
Geçmiş olsun
Bir cacık olmaz Fenerden Becao falan bildiğin ayaksız.Osayi irfancan becao bunlar ısınırsa tehlikeli takım olurlar
ee herif kaçtı mı ilgilendi mi durup özür dileyip falan filan ?Kaldirimda yürürken birtane Mercedes hızla geliyormuş arkam dönüktü. Son anda gördüm. Refleks yapmasam karacaahmetteydim. Neyseki az siyrikla kurtulduk
En azından tek farklı yensinler sıralamada gerimizde olsunlaryine livanın üstüne geldi