Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Fener leş gibi oynuyor. 2-0 skoru görüp övmeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw ondan mı bahsediyorumLan rakip 10 kisi arti cift forvet oynuyor ne değişmiş olabilir enerjileri kalmadi
55 yaşında babam en son 2000 sezonunda aktif maç takip eden adam bile çok kötü oynuyorlar diyor at gözlüğü takmak lazım bunlara iyi demek içinFener leş gibi oynuyor. 2-0 skoru görüp övmeyin.
Yav manu boş takım hocam, şu union manu ile eşleşse şaka yapmıyorum yenebilirdi de, bu sene bile çok kötüler gitmişler çöp bir tane zirkze'ye 60 milyon para bayılmışlar el nesri'ye bile şükür edersin. Dünyada fenerden daha kötü yönetilen tek takım manu. Yarın gider city'den puan alır gelir fenerden 3 tane yerler öyle boş bir takım. Bu feneri ağır rezil edecek takım bilbao öyle böyle ezmezlerManchester içinden geçer bunların ne elek etmesi geçen sene bizi bile baya darladılar fenere bakıyorum sezon başından beri karınca hızıyla top çeviriyorlar manu tempolu bir takım kevgir eder

ya bırak abicim , adam kaçırıp top sektiren sotper acayip değildir...
kısa mesafede hılzı cüsselide yani 10 M eu bağladılar ona ...
biz apoyu 2.8 e aldık.
Manı boş takım ama ligleri itibari ile bizim tempomuzun çok üstünde oynuyorlar bziim iki maçtada manuya üstün oynama nedenimiz ön alan baskımızdı mesela f5 o baskıyı hayatta kuramazYav manu boş takım hocam, şu union manu ile eşleşse şaka yapmıyorum yenebilirdi de, bu sene bile çok kötüler gitmişler çöp bir tane zirkze'ye 60 milyon para bayılmışlar el nesri'ye bile şükür edersin. Dünyada fenerden daha kötü yönetilen tek takım manu. Yarın gider city'den puan alır gelir fenerden 3 tane yerler öyle boş bir takım