- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.085
- 4.488
Paok geçen sene uefada çeyrek final oynamisUzun süredir böyle bitik fener görmemiştim. Dünkü paok ciddi 4 falan çekip sepetlerdi bunlari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paok geçen sene uefada çeyrek final oynamisUzun süredir böyle bitik fener görmemiştim. Dünkü paok ciddi 4 falan çekip sepetlerdi bunlari
Antalya daha kolay.EN KOLAY maçlarıydı bu arada fikstür olarak
AVL de yavAntalya daha kolay.
Sağda Osayi solda Jakobs uçurur.Sozlesme imzalamadigi surece ismi bizle anilacaktir.
Penaltı yaptırıp kırmızı görmüş.Sakatlandı mi yine
Adamların mallığı sinirimi bozmuş olamaz mı?Orasını anladım da hahaha kısmındaki gayeyi çözemedim
GSli olduğunla ilgili bir şey demiyorum. Maçlara gittiğini de biliyorum. Niye hahaha yazıyorsun onu soruyorumAdamların mallığı sinirimi bozmuş olamaz mı?
Sen yokken ben bu forumda saklanmış kuşları avlıyordum, ima ettiğin şeylere dikkat et![]()
Fbnin grup çok güzelmiş, bol bol bunların aciz durumlara düştüğünü göreceğizŞans herzaman gitmez oyunları çok statik 10 dk maximum pres yapma güçleri var yani biraz hızlı bir takim gelse 20 dkda 2lik olurlar
Osayi'yi istemem evet fizik, hız üst düzey ama savunma bilinci, pozisyon alma hiç yok. Jelert biraz öz güven ile orayı götüreceğini düşünüyorum fiziksel gelişimini de tamamlayınca bize farklı şeylerde izletecek.Sağda Osayi solda Jakobs uçurur.