Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Mis..1,6m a almislar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mis..1,6m a almislar
Biz bu zihniyetle hic bi zaman avrupa da basarili olamayizBiz de İcardi & Mertens ikilisine senelik 13-15 milyon € filan ödüyoruz sanırım
Okan kovulmazsa ban yiyecek halde sovecem 7 sulalesineGünaydin knk keyifler nasil
Adamin dibisin!!Okan kovulmazsa ban yiyecek halde sovecem 7 sulalesine
Senelik 10 alıyor herif.Rafaa silvayi pahali diye almayip jelerte 9 milyon euro ödedim. Ben kimim?
Ben iddialıyım Osimhen olmadan herhangi bir Avrupa deplasmanı maçını kazanamayız. Olur da Az Alkmaar, Ajax veya Malmö maçlarında Osimhen 'in olmadığı İcardi & Mertens ikilisiyle başladığımız bir maç daha izlersek dediğimin arkasındayım sonuna kadarBiz bu zihniyetle hic bi zaman avrupa da basarili olamayiz
20 yasinda gecen sene Brezilya'dan getirmisler. Frankfurt'tan alamazsin boyle oynamaya devam ederse sezon sonuna kadar. Gidecegiz onlar gibi getireceksin Guney Amerika'dan.frankfurt un kaleci baya iyimis
sovalye havasi var herifte
takibe alalim
20 yasinda gecen sene Brezilya'dan getirmisler. Frankfurt'tan alamazsin boyle oynamaya devam ederse sezon sonuna kadar. Gidecegiz onlar gibi getireceksin Guney Amerika'dan.
ırkçılık yapmayınEbimbe domuz gibi her tarafa ucuyor.
2 gol atip kapandi frankfurt yoksa besiktas iyi falan degilBjk baya kafa kafaya oynuyor.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herifi overken ilgi cekmek icin mesaj atmayalim.ırkçılık yapmayın