- 5 Eylül 2014
- 87.540
- 73.460
- 4.513
tamam dostum ilgimi aldımHerifi overken ilgi cekmek icin mesaj atmayalim.
sağ ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam dostum ilgimi aldımHerifi overken ilgi cekmek icin mesaj atmayalim.
zor bir tercih3.hafta Frankfurt-RFS var ilk yarı Frankfurt"a evi barkı basarım
Yo gayet iyi. Kapandılar ama bjk pozisyona giriyor. Kapanan rigas a bizim pozisyonumuz yok. Milimle ofsayt olmasa adamlar 10 kişi kalacaktı. Kaçan penaltı pozisyonlar direk falan. Yani baya kafa kafaya oynuyorlar görüyoruz ayan beyan kapandı şöyle böyle demeye gerek yok.2 gol atip kapandi frankfurt yoksa besiktas iyi falan degil
ben bu jkyi çatır çutur falan yerim arkadaşzor bir tercih
bizde oyuncu bazlı sıkıntı var yunus ve sara dışında hücumda formda oyuncu yok nerdeyse barış falan bitik mertens gol attı ama kötüydü icardi'yi de beğenmedimYo gayet iyi. Kapandılar ama bjk pozisyona giriyor. Kapanan rigas a bizim pozisyonumuz yok. Milimle ofsayt olmasa adamlar 10 kişi kalacaktı. Kaçan penaltı pozisyonlar direk falan. Yani baya kafa kafaya oynuyorlar görüyoruz ayan beyan kapandı şöyle böyle demeye gerek yok.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İcardi lik maç olmadı ya çok top getiremedik. Gelse sokar icardibizde oyuncu bazlı sıkıntı var yunus ve sara dışında hücumda formda oyuncu yok nerdeyse barış falan bitik mertens gol attı ama kötüydü icardi'yi de beğenmedim
Bizde komple futbol oynatamama sorunu var onunda sorumlusu hoca beybizde oyuncu bazlı sıkıntı var yunus ve sara dışında hücumda formda oyuncu yok nerdeyse barış falan bitik mertens gol attı ama kötüydü icardi'yi de beğenmedim
işte barış kötü yunus'ta bi yere kadar besleyen adam yok avrupa'da kör topal gidicez ligde sallai iyi çıkmazsa sıkıntı büyükİcardi lik maç olmadı ya çok top getiremedik. Gelse sokar icardi
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hoca üst üste çok büyük yanlışlar yapıyor ve farkına varmıyor bu beni endişenlendiren taraf gelecek içinBizde komple futbol oynatamama sorunu var onunda sorumlusu hoca bey
Barış ın formsuzluğu çok bozdu yav. Barış ın dinamizmi ile sıkışan çok maçı çözdük bu zamana kadar ama kötüyken de çekilmiyor hiçişte barış kötü yunus'ta bi yere kadar besleyen adam yok avrupa'da kör topal gidicez ligde sallai iyi çıkmazsa sıkıntı büyük
Ebimbe her yerde oynuyor. Tam bizim aradigimiz adammis.
Ebimbe de tam bir malmış yav iki yi gelmemiş.