- 1 Haziran 2015
- 24.827
- 17.518
- 1.998
fener iyi skor aldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların stilinin nirvanası Sofiane Boufal, ancak bu kadar olabiliyorlar maalesefMorutan başta geciyordu da sonradan sıçtı komple .. bu herifte az beyin olsa çok iyi topçu olurmus
fener iyi skor aldı
Ligde zaten üfleseler penaltı alıyorlar. Skor cepte maç oynayınca defansı toplayayım yeter demiş Mou herhalde.Aynen öyle top falan oynamıyorlar ama bizim okan gibi oyunu rus ruletine çevirmedikleri için skoru tutmayı biliyorlar. Bi de tabi onlarda oyuncu değiştirmeyi biraz bilen adam var kenarda en azından
önce köy takımı skonto rigayı yen renkdaşda öyle girersin ilk 8 eFener skoru 1-1 yaparak bizi ilk 8 içinde tuttu.
Tottenham'ı yenme olasılığı daha yüksek bizim kadronun.önce köy takımı skonto rigayı yen renkdaşda öyle girersin ilk 8 e
Aaaaaa güzel birşey okudum. Ben şoookkk.Fener skoru 1-1 yaparak bizi ilk 8 içinde tuttu.
Oyun olarak bizden kötüydüler derken bizim karşımızda bi takım bile yoktu takım demek için bin şahit laızm rigas a kıyas etmenin bi anlamı yok Türk futbolu bu kadar iştefener istedigini alıyor filan demeyin heriflerdeki bal bizde olsa bizde alırdık
oyun olarak net bizden daha kötüler ,iyi diyenler özet izliyordur zannımca
4 1 olması gereken macta toplar girmiyor
biz 3 pozisyon versek ücüde giriyor
fark yerizTottenham'ı yenme olasılığı daha yüksek bizim kadronun.
Tottenham bizi mahveder hocam başlarındaki manisalı conte ya da morinho gibi değil, daha dakika 1 den itibaren başlıyorlar baskıya. 5 yemeyelim yeter yenmekte gözüm yok zaten.Tottenham'ı yenme olasılığı daha yüksek bizim kadronun.
Bu maç değil kastım lig maçlarında da çuvalla pozisyon veriyorlar ama rakipler atamıyor Bu maçta rakip atsa 4 5 1 bitecekti neler kactiOyun olarak bizden kötüydüler derken bizim karşımızda bi takım bile yoktu takım demek için bin şahit laızm rigas a kıyas etmenin bi anlamı yok Türk futbolu bu kadar işte
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atsınlar abi ellerinden tutan mı var. O kadar gol kaçırmak da bi beceriksizlik. Biz geçen bütün sezon boyunca yediğimiz golü şimdiden yedik heralde abi.Bu maç değil kastım lig maçlarında da çuvalla pozisyon veriyorlar ama rakipler atamıyor Bu maçta rakip atsa 4 5 1 bitecekti neler kacti