- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Bizi ajax deplasmanında falan harcarlar bu oyunla. Tottenham var daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
300 tane kanal yok rtaş :d tabiden de beles vermiyorulen bari porto - utd maçınıda verseler şifresiz
iy 2-2 direkt
Bu bilinen bişey zatenEn nesiri icardiden daha atletik
Ben lisedeyken deftere kitaba falan filan kırtasiyeden aldığım büyük M harfini ekliyodum bu şekilde reis yav
kesınlıkle çok kötüler ligteki takımların yakalayıp atamadıklarını avrupada sokuyorlarMourinho'da hiçbir olay yok. Okan buruk saçma sapan işler yapmasa belki de en kolay sezon olacak.
MD The dont move oneBen lisedeyken deftere kitaba falan filan kırtasiyeden aldığım büyük M harfini ekliyodum bu şekilde reis yav![]()
Sıraya da M harfi kazımıştım baktım kopyalar okunmuyo sıraya neler neler yazmıştımMD The dont move one
Ligde de puan kaybı yaşayacaklardır çünkü taraftarları çok kırılgan ve takıma ağır baskı yaratıyor. Biz sağlam dursak gerisi kolay kendi kendini yiyecekler çünkü.kesınlıkle çok kötüler ligteki takımların yakalayıp atamadıklarını avrupada sokuyorlar
ki macın su an hakkı 3 0 dı
Bugun ku Rezillige yorumun ne kanks yavSıraya da M harfi kazımıştım baktım kopyalar okunmuyo sıraya neler neler yazmıştımYazım da kötü hocalar ayıkamıyodu
![]()
Özele geçelim bence kanks yavBugun ku Rezillige yorumun ne kanks yav
Taraftarlar zaten ruh hastası da esas takımları kırılgan burada çoğu arkadaş bunların maçları özet olarak izliyor halbuki geçen yıla göre hem tempolsri düştü hemde daha kirilganlar savunma oyunu oynuyoruz diyor tercüman ama tonla pozisyon veriyor ligtede rakipler mal antalya kasimpasa neler kaçırdı yani ciddi şans faktörü var bizde ise şans yok 3 pozisyon versek yiyoruzLigde de puan kaybı yaşayacaklardır çünkü taraftarları çok kırılgan ve takıma ağır baskı yaratıyor. Biz sağlam dursak gerisi kolay kendi kendini yiyecekler çünkü.
Biz sağlam kalırsak, iki sezonun aksine beşiktaş'ta yarışta olmasına rağmen en kolay sezonu yaşayacağız. iki sezondur yaptığımız serilerden birini yapsak sezon nisan ayında bitecektir.Taraftarlar zaten ruh hastası da esas takımları kırılgan burada çoğu arkadaş bunların maçları özet olarak izliyor halbuki geçen yıla göre hem tempolsri düştü hemde daha kirilganlar savunma oyunu oynuyoruz diyor tercüman ama tonla pozisyon veriyor ligtede rakipler mal antalya kasimpasa neler kaçırdı yani ciddi şans faktörü var bizde ise şans yok 3 pozisyon versek yiyoruz
evet dogru ama fenerede 5 olabilirdi onlara gelen toplar girmiyor bir şekilde bizde 3 top gelse 3üde giriyor son 2 mac biraz böyleBu twente bize 5 atardi net söylüyorum