AL 24/25 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manchester United | MS | 24 Ekim | TRT 1

Lyon maçını izledim bu maçı izlemedim. Bizim oynadığımız Manu'da orta sahada Mc Tomminay, Casemiro, Bruno Fernandes falan vardı. Bir de şimdi oynadıkları orta sahaya bakınca Manu'nun bu kadar geriye gitmesi şaşırtıcı değil. Bu hocayı hala kovmamaları çok saçma. Bu Manu'yu yenemeyen Fb'de kendine yansın.

Mancester united taraftarı olup şu td ve futbolcu topluluğuna hayla isyan etmeyen varsa fener taraftarından bile daha maldır net. 10 yıldır Mançıstır olmuş huzurevi+ergen footbal clup karışımı bir şey.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manu'nun oynamaya niyeti yoktu kazayla tarihi zafer şansı vermediler neyse ki bir halt olmaz Fb'den.

Kadrolar açıklandıktan sonra beklentim 2-2 gibi beraberlikti ama iki takımın da böyle beraberliği kabulleneceğini düşünmemiştim. Tatsız, keyifsiz bir maç oldu

Top ayağındayken casemiro mükemmel ama koşacak hali kalmamış bu adamın. Yazın kesin gündemimize gelir uzak durmalı

İnşallah küme düşersin eşşek manu. Defolun şimdi sizi izleme eziyeti nihayet bitti

Bitleri kanlandı şerefsizlerin hiç iyi olmadı. TS ve AZ saplamalı önümüzdeki haftalarda yoksa bela olurlar bir şekilde yine

Manu'nun özetini 90+5 te gördük. Fb'den bile mal bunlar. Serbest vuruş kazanılmış, son pozisyon. Bütün takım ileri gidecek dikeceksin. Adam gitti Onana'ya bıraktı uzun vursun diye, hakem bitirdi.

Dünyanın en iq yoksunu oyuncu topluluğunu berbat bir hoca ile aynı takımda buluşturmayı başarmışlar helalleri var.

Buna rağmen 1-1 sonrası antrenman şutları atmasalar skoru almışlardı.

Ciddi ciddi muazzam falan oynadik diyorlar space'de

Mou mutlaka kalmali takimin basinda, isimize gelir

@Uğur İz

İlk golü fb atıp 1-1'deki gibi skora yatıp golü yeseler ve 1-1 bitseydi Mou'ya söveceklerdi. Tam tersi oldu diye övülüyor.

Aslında bilinçaltında hepsi yenilmedik diye seviniyor.

Tekrar yazayım B. Fernandes Manu'nun %90'ı falan. 3 sezondur 5-6 maç kaçırmıştır, o yokken hiç birinde Manu'nun galibiyeti yok.

Ciddi ciddi muazzam falan oynadik diyorlar space'de

Mou mutlaka kalmali takimin basinda, isimize gelir

@Uğur İz
Bence Manu yu domine ettiler bu arada ciddi anlamda ama Mourinho ligi gerçekten aşırı küçümsüyor. Bugün takım elbise traş vs olmuş eski Mou gibi hakemle kavgasını etti gündeme de geldi, lig maçında yine kahvehane dayısı gibi takılır.

Geri
Üst Alt