AL 24/25 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manchester United | MS | 24 Ekim | TRT 1

Fener taraftari dün aksam bir grup ingilizi dövmüs...biz her bok olduk ama bir türlü adam olamadik bu ülkede.

fenerin fikstür ciddi zor. Elenmemesi için kalan 3 kç saha maçindan 4-6 puan alabilmesi lazım. Ayrıca Mourinho'nun da kredisi bitti sayılır. fenerin Avrupa'dan elenmesi ve/veya Mourinho'yu erken yollamasi isimize gelmez. Sanki fener kaybetmese daha iyi gibi. Kazanıp bizim derbi öncesi gaza gelmelerini de istemeyiz. Sanki en hayırlı sonuc tempolu, sakatlıkli ve yıpratıcı bir maç ve beraberlik gibi.

Usenmedim geriye dogru gittim.
Oynadiklari en buyuk takim 2016 yilinda yine Man Utd.
Bir de Jesus zamani Sevilla var sayarsaniz.
Onun disinda bildigimiz Zimbrular, Trnavalar, Antwerpler...
EPL'den bir takimla oynamak her zaman zordur ama camia olarak buna hazir degilsen daha da zordur.
Burada tabi tek avantajlari Manchester'in da Ferguson sonrasi inanilmaz loser bir kulube donusmesi...
Bakalim kim daha loser?

Şikecilerin toparlanması için bu tip bir galibiyete ihtiyacı var umarım can suyu olmaz Ten Hag malı.

Mourinho bizim td olsa ve böyle açıklamalar yapsa nefes almayı bırakana kadar istifaya çağırırdım. Fb ile iyi dalga geçmiş :asd:

Hazir miyiz? ( :

1729779101165.webp

Fener de bjk da kazanir

Manchester rotasyon yapabilir

Lyon ise eski gücünden uzak

United salak bir takim, ve hic guven vermiyor.

fb'ye can suyu olurlar

Manu'yu fazla büyütmeyin gözünüzde. Geçen yıl bizim yendiğimiz Manu şuankinden çok daha iyiyken bir de Fernandes yok bu maç.

Geri
Üst Alt