AL 24/25 H:4 | AZ Alkmaar 3-1 Fenerbahçe | MS | 7 Kasım | TRT 1

bizim maçı hava durumu gibi anlatan spikere bak sen maşallahı var.

lazio v porto maçında porto yense müthiş olur.

RFS de anderlechte direnebilirse tadından yenmez.

Az depindeki 0 puanı da en az 1 puan olarak revize ediyorum. Bir bok yok bunlarda da

Kız gibi şut çekiyor hepsi

Hahaa hani macin devre arasinda kanal degistirirken alt lig maclari‘na denk gelip, “yuh lan bu ne ya” dersin ya…….

Bizim mactan sonra, trt1’de kalmak - iste oyle bir sey.

Kör dövüşü oluyor. Az alkmarlilar ayaksız herhalde

Alkmar bu feneri ezer fener balı devreye girmezse

ne kazma takım bunlar yav, iyi geliyolar da son vuruşlar rezalet. biz bunlardan da bi şekilde gol yeriz gerçi

Yapı canım yapı. Mok gibi top oynuyorlar. Bizim maçtan sonra şu maç vasatoğlu vasat.

60 dakika muhteşem top oynayıp 3-2 totımı yenmişiz, ben bu maçın skorunu takip bile etmem.

Hiçbir Avrupalı da etmiyordur.
Çöp maç.

canli puan durumuna bakıyorum - Lyon galbiyeti tjklıları umutlanmıştır ama bilbao falan zor maçları var hala.

Maçı izlemiyorum bile ama Fred-İsmail-Amrabat orta sahasıyla maça çıkan Mourinho'ya karşı Savunma merkezinde sadece Kaan'ı kullanıp Sanchez ve Abdülkerim'i bile orta sahaya çıkartan Okan Buruk bana göre çok büyük şans. Belki bazen fazla gol yiyoruz ve riskli oynuyoruz ama hiç değilse futbol seyrediyoruz, Türk takımlarının çok dışında bir futbol mentalitesi hakkı yeterince verilmiyor açıkçası. Dominant futbol anlayışını sadece kendinden zayıf takımlara değil karşılaştığı her takıma karşı deniyor hemde hiç çekinmeden.

Geri
Üst Alt