AL 24/25 H:4 | AZ Alkmaar 3-1 Fenerbahçe | MS | 7 Kasım | TRT 1

yine aynı şeyi söylüyorum bunlarda tadic ve dzeko olmasa biterler,Nesrin bildigin takoz

ezgif-3-2da34f8c8d.gif

ali koc istifa hemen hastag olmus yine :asd:

Güldük eğlendik ama Fener kadar mal takım yok, sen git Trabzon’da maçı çevir sinerji yakala, sonra git alkmaara yenil havayı anında dağıt

fbnin hava gazının kaçması lazım talustanım

takım içi karışmalı orada zaten gruplaşmalar varmış
Aşşşırı keyiflendim sokmalarına. Orası ayrı. Ama yine de fener 24 dışında kalmasın. Biz ilk 8'e girer onlar 8-24 arası olurlarsa hem bizden 2 maç fazla oynayacaklar hem de fenerin son 24 maçının rövanşı ikinci devredeki GS-fb derbisinden önceye denk gelecek.

dzeko ve tadic'in kıçına yapışan takımların fener'den gol yeme ihtimali %3 filan. ilk yarı az rahat oynatırken bu ikisi yaratıyodu, 2. yarı hem önlem alıp hem de fizik kalite öne çıkınca tadic yarım saat topa değemedi, dzeko da anca rakip oyuncularla itiş kakış yaptı. geberik mourinho'nun büyüsü olarak da 3 tane 6 numarayla maç oynayıp kamyon kamyon pozisyon verdiler. bu seviyede rakiplerin bitiriş kalitesi düşük olduğu için maçın içinde kalıyolar da bugün bizim oynadığımız tottenham'ın yedekleriyle bunlar oynasa osura osura 5 tane yerlerdi heralde.

fred bitmiş, amrabat ismail'den kötü, çağlar-mert-osayi komik savunmacılar en iyi ihtimalle. bu kulübün türk futboluna tek hizmetinin rakiplere kendini güldürmek olduğunu düşünmeye başladım artık.

Geri
Üst Alt