- 6 Eylül 2014
- 95.585
- 66.027
- 4.608
Rfsyi de kesin yeniyorduk bumutYani, ilk 8 için inanılmaz kasmaya gerek yok ama malmöyü kesin yeneriz bence.Çok ağır aksak oynuyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rfsyi de kesin yeniyorduk bumutYani, ilk 8 için inanılmaz kasmaya gerek yok ama malmöyü kesin yeneriz bence.Çok ağır aksak oynuyorlar.
Rfs kontraya çıkabiliyordu en azından. Bunlar yavaşça paslaşa paslaşa stad dışına çıkacaklardı nerdeyseRfsyi de kesin yeniyorduk bumut
Rfsyi de kesin yeniyorduk bumut
Totenham rotasyon yapacak yensinler şu takımı. Ben böyle maçların kazanılmasını istiyorumÖyle kazalar oluyor, ben zaten ilk 8 umudunda değilim, 2 maç daha alırsak ilk 24 gelir
Bunlarda son vuruşları yapamadı.Rfs kontraya çıkabiliyordu en azından. Bunlar yavaşça paslaşa paslaşa stad dışına çıkacaklardı nerdeyse
Totenham rotasyon yapacak yensinler şu takımı. Ben böyle maçların kazanılmasını istiyorum
3 unu oynatamaz oynatirsa kafayı yemiş derim. Taraftarın sinirleriyle oynamaz umarimAdamların rotasyon topculari da fişek, hele bugün konuşulan mertens icardi osimhen falan doğruysa forumda ceza almayan adam kalmaz
3 unu oynatamaz oynatirsa kafayı yemiş derim. Taraftarın sinirleriyle oynamaz umarim
bir de sol bek yunus sağ bek barış yazılıyor. Kanat bek olarak
Öyle kazalar oluyor, ben zaten ilk 8 umudunda değilim, 2 maç daha alırsak ilk 24 gelir
Cafer mertens icardi osimhenle çıkarsa bu maca ne dusunursun8-9 puan yetiyor 24e
hele 9 kesin yeter
izlememCafer mertens icardi osimhenle çıkarsa bu maca ne dusunursun
İnşallah yeneriz. En azından yenilmeyelimizlemem