Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Fenerin 24 dışında kalmasına sevinenleri anlamıyorum açıkçası ilk defa kazansın itler diyorum ,tek kulvara düşmemeli bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakına oyun kurup risk almadığı sürece bu tür iyi ayaklı kaleci lazım. İyi ayaklı kaleci hızlı atakta asist yaparScout ekibine bildirelim.
YedekOgbu oynuyor mu? İyi oynamaya devam ediyorsa seneye Sanchez'in yanına çekeriz.
hakem desteği olduğu sürece zaten farketmezki tek kulvar 2 kulvar.Yoksa mourinho denen eşşek yarım kulvarda bile gidemez zaten de hakemler salmıyor işte.O yüzden beter olsunlar prag koysunFenerin 24 dışında kalmasına sevinenleri anlamıyorum açıkçası ilk defa kazansın itler diyorum ,tek kulvara düşmemeli bunlar
Ben pek böyle düşünmüyorum ama tabi bu da bakış açısı 2 kulvarda olmak sakatlık riskini arttırıyor ve tabi yorgunluk ,kadromuz çeşitli ve geniş olsa hiç itirazım olmaz ama malum Okan hoca her sene 12 13 oyuncu belirleyip onlarla gidiyorFener geçen yıl şampiyonluktan tek kulvara düştüğündeki moral bozukluğuyla oldu. Dolayısıyla tek kulvara düşürmek artı olmaz, eksi yazar. Eleştiriler artar. 36 takımlı ligde ilk 24’e giremeyen takım şampiyon olamaazzz