AL 24/25 H:5 | Slavia Prag 1-2 Fenerbahçe | MS | 28 Kasım | TRT 1

Ben de öyle düşünüyorum ama hiç de belli olmaz. 1 puanla 5 sıra oynuyorsun şu an aşağıda da üstte de. Alt tarafın fikstüre bakmak gerekiyor, zor 3 maçı var ki ikisi zaten doğrudan bizi de etkileyecek maçlar
son 1-2 maç çok heyecanlı geçecek ya

tek golle falan tur atlayamayan elenen bir çok takım olur

ajax 8i garantilerse son maça bize rotasyonlu çıkarlarsa çok iyi olur

son 1-2 maç çok heyecanlı geçecek ya

tek golle falan tur atlayamayan elenen bir çok takım olur

ajax 8i garantilerse son maça bize rotasyonlu çıkarlarsa çok iyi olur
Öyle bir durumun olacağını sanmıyorum çünkü averaj bile sıra değiştiriyor. Sıranın da sonraki turda eşleşmelerde kolaylık açısından etkisi var. Herkes olabildiğince üstte bitirmek isteyecektir. İnşallah o maça kalmadan garantilemiş oluruz 🙏

Kalan 3 maçtan 2 galibiyet çıkarsalar bile 14 puan 8 için yetmez. Averajları 0, 15. sıradalar. Fakat bu maçla 24'ü garantilediler gibi.

Ben 24 dışında kalsınlar da şu Mou'nun avrupada rezilliğini görmek isterdim. İyi dalga konusu olurdu. O yüzden devam etmeleri iyi olmadı. Zaten ligde zorluk çıkartan bir rakip çıkmıyor önlerine.
2 maç fazladan yapacaklar gayet iyi oldu

Antepte iyi ve hızlı zenciler var 1 tane sapllarlar ama hakem fazlasına izin vermez

2 maç fazladan yapacaklar gayet iyi oldu
O 2 haftaya denk gelen lig maçları kiminle olacak ki? 3-4 takım harici bunlara zorlayan bir ekip yok , ter atıyorlar ligde. En olmadı çalarlar Kostic'e çaldıkları pen gibi bir pen kilidi açarlar.

24 dışında kalmış mor suratlı 15 milyon maaşlı Mou görmek beni çok daha mutlu ederdi.

O 2 haftaya denk gelen lig maçları kiminle olacak ki? 3-4 takım harici bunlara zorlayan bir ekip yok , ter atıyorlar ligde. En olmadı çalarlar Kostic'e çaldıkları pen gibi bir pen kilidi açarlar.

24 dışında kalmış mor suratlı 15 milyon maaşlı Mou görmek beni çok daha mutlu ederdi.
Bizimle derbi maçı var bildiğim kadarıyla

Bizle derbi

Maalesef Nisan ayında şampiyon olurlar.
AL'yi de Şubat sonunda doğru alırlar.
images (78).webp

Bence ilk 24'e kalmalari iyi olur. Ekstradan mac yapacaklar iste mis gibi.

Geri
Üst Alt