- 20 Ağustos 2017
- 23.601
- 16.059
- 1.838
Bekte Kaan ile Berkan'i dusunuyorum da bu firlamalara karsi icim bir cizzzz ediyor, midem bulaniyor, kusacakmis gibi oluyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilbao kötü falan oynamıyor, deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa onu oynuyor. alanları kapatıyor, sakin oynuyor ve kaptığı toplarla da koşular göstererek golü kovalıyorlar.
kötü oynuyorBilbao kötü falan oynamıyor, deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa onu oynuyor. alanları kapatıyor, sakin oynuyor ve kaptığı toplarla da koşular göstererek golü kovalıyorlar.
kac kisi oturup 90 dakka macini izlemistirki herkes reali yendi diye bakiyorBilbao kötü falan oynamıyor, deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa onu oynuyor. alanları kapatıyor, sakin oynuyor ve kaptığı toplarla da koşular göstererek golü kovalıyorlar.
Bilbao bu maçı kaybetse nolacak kiUlan şikeciler averaj kastırmayın bari rakibimize
Jakobs anca bas eder, sag tarafa da Boey gibi biri lazim yoksa delik desik ederlerBekte Kaan ile Berkan'i dusunuyorum da bu firlamalara karsi icim bir cizzzz ediyor, midem bulaniyor, kusacakmis gibi oluyorum.
forumdakilerde fb eziyor diyorBilbao kötü falan oynamıyor, deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa onu oynuyor. alanları kapatıyor, sakin oynuyor ve kaptığı toplarla da koşular göstererek golü kovalıyorlar.
Evet, cokca korkup cikmadigi oluyor. Ahmakca yedigi goller bu yuzden sanirim. Tirsik bi yuz ifadesi var.Liva kötü bir kaleci değil zaten. Refleksleri ve yer tutması da iyi. Kendisinin daha iyi olmasını engelleyen şey çizgi kalecisi olması. 0 libero özelliği var. Yoksa daha iyi bir kariyeri olurdu.
İnaki ispanya milli takımında sistemin içinde iyi oynadı.Bence kesinlikle real,barca,city seviyesinde değil..
maxim gibi bir kanat sonlandırmada kötüde olsa her zaman iş yapar.Çok aşırı bir hız var adamda.
Bizede kesinlilkle atlet hızlı bir kanat lazım.
İşte gol vuruşu budur.Adam rezil oynuyor ama golünü attı.Bizim maçlarda kaleci yıldız falan oluyormuş hepsi palavra..Bizde çok ciddi şut tekniği iyi olan oyuncu eksikliği yaşıyoruz
forumdakilerde fb eziyor diyor
yaw adamlar kaleye yaklaştırmadılar isabetli şutu yok fbnin
toplam şut denemesi 2 :d
Yok Fener fiziksel oynuyor, yok Osayi, Amrabat şöyle böyle diyenleri geçiniz.
Sıfır teknik kalite
Sıfır organizasyon.
Berbat bir takım Fener. Asla bu seviyelerin takımı değil. Sürekli topları bek üzerinden oynuyorsan beklerin yetenekli olacak. Osayi'ye topu versen ne olur vermesen ne olur. Yeteneksizin teki. Keza Müldür de öyle.