AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
1729366699204.png

1729366702431.png
1729366705666.png
1664.png

1729366744580.png

2024-25 UEFA Avrupa Ligi 6. Hafta
Fenerbahçe - Athletic Club Bilbao
Ülker Stadyumu
11 Aralık 2024 Çarşamba
18:30
1729366895159.png

Bilbao bunların makatlarını sağlam bir genişletir umarım. Şu anda maçları var Nico Williams’ı yedek bırakmış teknik direktörleri. 60’da oyuna aldı. İfener maçı için dinlendiriyor muhtemelen. İçlerinden geçecek bunların

hiç sansları yok

bilbao kendi şehrindeki final hayali kuruyor zaten - hem fener hem bjk ile top 8 garantileyecek

Fb Prag'ı yenerek ilk 24e girdi bence. Artık puan almasına gerek yok. Ha Bilbao ilk 8de rakibimiz. Beraberlik işimize gelebilir

Fred cezalı.

Livakovic
Osayi Becao Djiku Müldür
Amrabat İsmail
Tadic Şimanski Maximin
Nesyri

Böyle çıkarlar muhtemelen. Mou Samet'i tutuyor. O oynarsa da şaşırmam.

Athletic'in son 2 maçını (Real ve Villareal) izledim 90 dk. O kadar hızlı oynuyorlar ki cidden Williams kardeşler o fizikle adeta uçuyorlar. Final aten San Mames'te en çok istedikleri şey bu. Ama 3 puan maçı diyip rotasyon falan yaparlar mı bilmiyorum. Inaki bugün yedekten girdi golünü yazdı.
Umarım as takımla çıkarlar. Fener hangi bek hangi orta saha olasılığı ile çıkarsa çıksın ezilecektir.

maç özeli dışın sadece bask oyuncularını kullanıp ligde ve avrupada iyi olmaları inanılmaz. barça ve real ile beraber la liga'dan düşmeyen 3 takımdan biri.

Bu maçın taraflarından Atletic Bilbao, bizim esas rakibimiz.

Ligdeki kağıttan kaplan, bir boka yara da şunlardan puan al. İlk 8 için çok önemli bizim için.

Bilbao'yu yakından takip ediyorum baya iyi takım

Bu maça ağır rotasyonla ve düşük tempo futbolla çıkarlar

Fb zaten 1 puana dünden razıdır, maç oraya doğru gider ama Bilbao kalite farkıyla sonlara doğru ipi de göğüsleyebilir

Ayrıca kalecilerini dikkatli izleyin Muslera veliahtı adayım kendisi

atletico 3 fark yapar bence

sonra rolantiye alır maçı bitirir.

0-7'lik skor güzel olur ama bir yandan da Mourinho eşeğinin kredisini tüketmeyip kalması için çok fark olmasın diyorum ne de olsa top oynamıyorlar.

Final kendi sahalarında sanırım bu sene saplar geçerler
Bilbao taş gibi takım öyle tokatlayıp falan geçemezsin. Ayrıca San Mames te final. Ha rotasyon yapar takımın yarısı oynamazsa bilemem. Normal şartlarda en iyi ihtimalle berabere kalabilirler.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilbao bence kupanın en büyük favorisi. Valverde çok iyi bir teknik direktör, takımları ve seyircileri çok iyi. Tam bu turnuvanın takımı

Bu maça ne derece asılırlar bilmem ama klasik ispanyol takımı kimliğini ortaya koyarlarsa en az 4 atarlar

Geri
Üst Alt