AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

basın toplantısı ne zaman Mou neler cikler meraktayım gündem varken duramaz.

Bilbao bu sene severek takip ettigim bir takim kurada fenere cikincada cok sevinmistim neden mi ?

Acaip atletik bir takim inanilmaz atletler hizlilar
Genelde atlet takimlar yeteneksiz olur bu takim yetenekli ve atlet bir takim

Yarin sanmayin ki Topu alip feneri hapsedip oynacaklar adamlarin topla hic bir isi yok

4-4-2 gibi dizilip ikinci bolgede rakibi karsilayip gecis hucumu oynayan muazzam bir sistemleri var yani fenere inanilmaz ters gelecek bir oyun tarzi

Kaybettigin her topu 10 saniye icinde kalende gorebilirsin gol olur olmaz ama o top kalene kesin gelir besiktas gecis oynayarak feneri nasil zorladi ki besiktasin savunmasi ve orta sahasi rezil seviyede

Bu takimin kaleciside cok iyi en az gol yeme ortalamasina sahip kaleci stoperleri yerden cok iyi biraz hava toplarinda sorun yasiyorlar

Hem nico hem inaki ikiside basa acaip bela oyuncular

Eger ciddiye alip oynarlar ise ciddi ciddi yarin gecis hucumu ile bir tecavuz gorebiliriz

Ve bu takim alkmar gibi gelip bos donmuyor

Guzel mac olacak heyacanliyim

Bilbao takimini yeneceksen bizim totenham macindaki gibi atletizm olarak cevap vermelisin

Fenerde ligin en kotu atlet takimi umarim tecavuz izleriz

atletice 2.81 oran vermişler şaka mı lan bu adamlar daha geçen reali yendi

Allah askina bilbao nun bu sene uc dort macini izleyen kac kisi var reali yendi diyemi kiyasliyorsunuz

Bilbao yu Turkiyede yenebilecek yada berabere kalabilecek tek takim var oda Totenham macindaki Galatasaray

Bilbaonun hizina atletizmine yetenegine fener cevap veremez gecis hucumunun kralini oynuyorlar gobekli maximeni kosturarak bu takimi yenemezsin kaybettigin her top gol olur kalene

Bilbao’nun ligi ve avrupa’yi birlikte götürme gücü yok

Mourinho’nun da anadolu takimi oyunu bu tarz maclarda sansli oluyor

Bu yüzden fener kazanir diye düsünüyorum

Bilbao’nun ligi ve avrupa’yi birlikte götürme gücü yok

Mourinho’nun da anadolu takimi oyunu bu tarz maclarda sansli oluyor

Bu yüzden fener kazanir diye düsünüyorum
Nasıl yok. Şu ana kadar Ligde 4.sıradalar Avrupada mağlubiyetsiz 2.sıradalar. Fener maçına gelince mi birlikte götürme güçleri olmuyo anlamadım. Ligdeki 3 mağlubyetlerin 2si Barca ve Atletico'ya karşı. Avrupa'da da zor maçları bitirdiler. Fener, Beşiktaş Plzen maçları kaldı. Çok garip bi yorum bu

Geri
Üst Alt