AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Şimdi 0-2 oldu diye şeyapmayın

Bilbao bok gibi oynuyor.
Ne bir baskı var, ne hücum. Saçma sapan pas hataları...

Bir şekilde ya maça motive değiller, ya da abarttığınız gibi bir takım değil.

Maçları Türk hakemleri yönetmese, Antep de 0-2 yapacaktı daha geçen hafta.

Farkettiniz mi fenerli oyuncular sazan gibi atıyor kendini hakem de çatır çatır devam ediyor. Türkiye liginde olsaydı hemen hemen hepsine faul çalardı hakemler.

Fenerin 1tane taktiği var ver topu finke koşsun.
Bu dallama da enerjisinin sınırsız olduğunu zannediyor. Herifi bayağı yönlendiriyorlar yorulsun diye 60a kalmaz biter herifler için tehdit içeren oyuncu kalmaz.

Bu mal lara karşı vereceksin topu eşek gibi oyuncularını koşturacaksın savunmayı iyi yapıp kontrasan saplayacaksın.
Topu alalım orama da pas burama da pas, defansta çalım forvette çalım gibi embesillikler yapmayacaksın.

Standart düz ve basit atak oyunu yap geç

Biz bu bilbaoyu yok ederdik

Yenebiliriz ama yok edemeyiz. Çünkü motivasyonel açıdan rakip takımın ismi Galatasaray, sahaya bakacaklar ulan Osimhen, Sanchez, Mertens falan. Olm bunlar iyi lan. Namağlup gidiyorlar, Tottenham'ı da eze eze yendiler resmen, beyler aloo diye aşırı bi motivasyonla oynarlardı.

Kıran kırana geçerdi.

Şimdi 0-2 oldu diye şeyapmayın

Bilbao bok gibi oynuyor.
Ne bir baskı var, ne hücum. Saçma sapan pas hataları...

Bir şekilde ya maça motive değiller, ya da abarttığınız gibi bir takım değil.

Maçları Türk hakemleri yönetmese, Antep de 0-2 yapacaktı daha geçen hafta.
bravo

amrabatin kaptirdigi top ne lan öyle

15 milyon verdigin herif amatör topcu gibi hareketler yapiyor

adamlar vites yükseltemıyor temposuz takım dostum

sende mourinho gibi abartıyorsun bu takımı
Fenermi vites yukseltmesine izin vermiyor yoksa :)ilk yarı olması gereken skor 4tu ballı deyyuslar
Vites yukseltmek it gibi koşmak değil çok hızlı top çevirip 3 pasta kale önüne art arda geldikleri epey maçlarını izledim yani bugün bariz şekilde rolantide oynuyorlar bana göre çünkü rahat durumdalar

Bilbao ilerleyen turlarda vites artırır şu an rolanti takiliyor

Fenerin tek sekil gol atma sansi var iceri atilacak ortalarda vurulacak kafa irfan ve dzeko girerse gol atabilirler hatta ben olsam cengizi bile alirim

Dersine hic calismamis hoca bilbao en cok yan ortalardan gol yiyor iki stoperi bekleride yan topta kotu

Fenermi vites yukseltmesine izin vermiyor yoksa :)ilk yarı olması gereken skor 4tu ballı deyyuslar
Vites yukseltmek it gibi koşmak değil çok hızlı top çevirip 3 pasta kale önüne art arda geldikleri epey maçlarını izledim yani bugün bariz şekilde rolantide oynuyorlar bana göre çünkü rahat durumdalar
fb iç saha gazıyla atleticodan net daha iyi oynuyor ama oyuncu kalitesi geregi sonuclandıramıyor

30-35'den sonra azıcık tempoyu yükseltebildi Fener ve atak devamlılığı sağlamış gibi oldu. O da kısa süreliğine işte bir 10dk falan ama o kadar. Ondan önce topun Fener'de olduğu kısımlarda rahat savunuyordu Bilbao, 10dk'lığına azıcık zorlandılar diyebiliriz. Ondan sonra da önce bir top kaybı falan yaptı Fener yine pozisyona girdi Bilbao, sonra da presten bir sefer stoperiyle top sürerek iyi çıktı ve 2. golü attı...

Osayi bizde banko oynar
Biz bekler üzerinden oynamadığımız için 3'lünün sağ stoperi falan oynar bizde. Geçişte 1'e 1 adam kovalar işte. Ama hücumda üretkenlik gerekiyorsa asla oynatmam. Osayi yerine bek oynayabilen uzun boylu stoper alırım. En azından duran toplarda hava hakimiyetinden faydalanırım.

Fenerin 1tane taktiği var ver topu finke koşsun.
Bu dallama da enerjisinin sınırsız olduğunu zannediyor. Herifi bayağı yönlendiriyorlar yorulsun diye 60a kalmaz biter herifler için tehdit içeren oyuncu kalmaz.

Bu mal lara karşı vereceksin topu eşek gibi oyuncularını koşturacaksın savunmayı iyi yapıp kontrasan saplayacaksın.
Topu alalım orama da pas burama da pas, defansta çalım forvette çalım gibi embesillikler yapmayacaksın.

Standart düz ve basit atak oyunu yap geç
maximen övmeye devam etsinler

sanchezi sağ stoper sallaiyi sağ kanat bek yapar çözer bi şekilde çözer hoca dert etmeyin, son'da delik deşik ediyordu :d
Sorun karsilamakta degil ki. Sanchez karsi ceza sahasinin onunde yakalandiginda ne yapacan? Super ligdeki kagnilara karsi idare ediyon Torr veya Sara kosup yetisiyor. Bu herifler yuruyerek geciyor herkesi.

bizde daha 1 aya kadar bekler üzerinden oynuyorduk oyunu oyunumuz kitlenıyordu bu yüzden

beklerin iyi degilse oyuna dahil etmeyeceksin

Geri
Üst Alt