AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Şu rezil futbolla yıllardır, ite kaka şampiyonluğa oynatılıyorlar..

Biraz eli yüzü düzgün takım içlerinden geçiyor..

Samet in yediği haltı, iki kez Amrabat malı yedi.. Ona ses yok..
Hakem i özellikle izleyin iyi hakem olunca yerlerdeler

Atletico kötü oynuyor. Bunu neden kabullenemediniz anlamıyorum. Adamlar kasmadan 2-0 yaptı. İyi oynasalar şimdiye 4-0 yapmışlardı. Dahası ilk golü zaten fener hediye etti.

Fener topa hakim, ceza sahasına kadar gidiyor ama şut bile çekmeden geri dönüyor. Fenerin organizasyonları daha iyiydi, sonunu getiremediler.

Yahu Atletico forumu mu burası?

Yalniz Osayi iyi topcu, Nico yalandan ugrasmamak icin sakatlik rölü yapti. 3-4 pozisyon'da ezdi gecti Osayi. Biraz teknigi olsa cidden iyi topcu olacak.

Onun disinda, cok guzel bir skor. Umarim 0-5 biter.
Nico hazirandan sonra hep boyle barcelona transferine klup izin vermeyince ruh gibi takiliyor ordaki problem kafada yoksa osayiyi sirtina alir yatirir kaldirir yeri opturur

Yamal seviyesine yakin oyuncu

bu arada avrupada hakemler fbye bi başka taviz veriyor

Tercüman, roma döneminde de bu geride bekleyip kontra olayında çok ısrar etmişti hiç degistirmiyordu ve maçları çok kısır geçiyordu ,koskoca fener takimu maçları 2 3 isabetli sutla bitiriyor ki onlarda tadic dzeko sayesinde cogu

Biz bekler üzerinden oynamadığımız için 3'lünün sağ stoperi falan oynar bizde. Ama hücumda üretkenlik gerekiyorsa asla oynatmam. Osayi yerine bek oynayabilen uzun boylu stoper alırım. En azından duran toplarda hava hakimiyetinden faydalanırım.
Boey rolünde net bir şekilde oynar. Boey'in de 3. bölgede yetenekleri kısıtlıydı.

Şimdi 0-2 oldu diye şeyapmayın

Bilbao bok gibi oynuyor.
Ne bir baskı var, ne hücum. Saçma sapan pas hataları...

Bir şekilde ya maça motive değiller, ya da abarttığınız gibi bir takım değil.

Maçları Türk hakemleri yönetmese, Antep de 0-2 yapacaktı daha geçen hafta.
Tamamen aynı düşünüyorum imza.
Ek olarak Osayi iyi sağ bek

Fener çok fazla kart yiyor diye bu maçta Müslüman Bosnalı hakem verilmiş, bu bile şaibeli bir olay ,İsveç maçına norvecli hakem gibi :asd:

2. gol çok iyi oldu

bi gaz oldu 5 dk da - çat diye söndürdüler.

----

fenerin problemi para harcadık - hadi her şey otomatikman olsun hesabı. hakikaten işlerini yapsalar harcadıkları parayla bir şey yapabilecek seviyeye ulaşabilirlerdi halbuki 7 yıldır.

Hem tomar tomar para harca - hem kaos içinde yüz dur.

beter olsunlar.

4ü 5i bul bilbao

Atletico kötü oynuyor. Bunu neden kabullenemediniz anlamıyorum. Adamlar kasmadan 2-0 yaptı. İyi oynasalar şimdiye 4-0 yapmışlardı. Dahası ilk golü zaten fener hediye etti.

Fener topa hakim, ceza sahasına kadar gidiyor ama şut bile çekmeden geri dönüyor. Fenerin organizasyonları daha iyiydi, sonunu getiremediler.

Yahu Atletico forumu mu burası?
Bilbao ne zaman hangi macinda oyunu rakip yari sahaya yikip sagli sollu bastirmis

Adamla Elfsborg macinda bile yapmadilar ben hic gormedim kotu degil oyunlari bu biraz daha eforlu oynayabilirler ama onada gerek yok diyorlar %45 civarinda topla oynayan bir takim cogu macta topu rakibe veriyorlar

Biraz vites arttirsalar daha sert daha agresif oynuyorlar ama oyunlari bu yani baska birsey yok

“El Nesri elestirilerini anlamiyorum, 45 dakika icinde Osimhen’in ismi bile anilmadi”

Acur

Geri
Üst Alt