AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Atletico kötü oynuyor. Bunu neden kabullenemediniz anlamıyorum. Adamlar kasmadan 2-0 yaptı. İyi oynasalar şimdiye 4-0 yapmışlardı. Dahası ilk golü zaten fener hediye etti.

Fener topa hakim, ceza sahasına kadar gidiyor ama şut bile çekmeden geri dönüyor. Fenerin organizasyonları daha iyiydi, sonunu getiremediler.

Yahu Atletico forumu mu burası?
fenerin organizasyonlari, hmmmm

Ne ayak bu şerefsiz uefa başkanı bunların yanından ayrılmıyor.
Tipini şey ettiğimin yalamaları..
Ulan şu hacıosman neler dedi bunlara şimdi kanka oldular.Yüzsüzlükfe çığır açtı adamlar.
Ama KOÇun bu hacıosmandan nefret ettiğini düşünüyorum..Sırf daha beter olur diye şirinlilk yapıyor hacıosmana.İzlemek inanılmaz keyifli bunları..Suratlar kösele olmuş utanma falan hak getire..

Evet Yanlış yazmışım.Nicodan bahsediyorum.

Nico da bugünkü oyunuyla yargılanamaz ama, yani zaten bir sıkıntısı var gibiydi baştan itibaren... Sonra da çıktı...

Bu arada elbette hızlı kanat oyuncusu daha güçlü bir kadro ve organize bir sistem içerisinde daha iyi görünür. Daha çok topla buluşursa, top daha hızlı döndürüldüğü için daha çok birebir ve geniş alan imkanı yakalarsa elbette bir şeyler üretme, yaratma ve skor yapma fırsatı çok daha fazla oluyor. Bu istisnasız o tip her oyuncu için geçerli ancak Nico Bilbao'da daha zayıf bir kadro ve zaman zaman farklı oyun tarzında da gayet kendini gösteriyor yani bu maçtan bağımsız.

osayi lovakocic amrabat samet falan bizde olsaydi bizi kimse tutamazdi

fb bu yüzden bu kadar muhtesem malesef

açıkçası bilbao yettiği kadar oynuyor - yorulduklarını bile sanmıyorum doğru dürüst.

fener zaten ırgat gibi kapatıcam edicem derken arkayı açıyor - rahat gol attılar

her takımın başınada gelebilir bu arada bu - olay bilbaonun iyi oynaması değil , maçın kontrolünü elinde tutuyor olması.

Boey rolünde net bir şekilde oynar. Boey'in de 3. bölgede yetenekleri kısıtlıydı.
Boey'un hücumu kısıtlı falan değildi. Sürekli ceza sahası koşuları atıyordu. Oyun aklı ve tekniği üst düzeydi. Dün bile Bayern maçında ekstra koşuyla gol kaçırdı karşı karşıya. Bizde de sürekli giriyordu ama az attı.

Osayi sadece atlet. Başka bir numarası yok.

2. gol çok iyi oldu

bi gaz oldu 5 dk da - çat diye söndürdüler.

----

fenerin problemi para harcadık - hadi her şey otomatikman olsun hesabı. hakikaten işlerini yapsalar harcadıkları parayla bir şey yapabilecek seviyeye ulaşabilirlerdi halbuki 7 yıldır.

Hem tomar tomar para harca - hem kaos içinde yüz dur.

beter olsunlar.

4ü 5i bul bilbao
Keşke 8 yeseler :)

Şimdi 0-2 oldu diye şeyapmayın

Bilbao bok gibi oynuyor.
Ne bir baskı var, ne hücum. Saçma sapan pas hataları...

Bir şekilde ya maça motive değiller, ya da abarttığınız gibi bir takım değil.

Maçları Türk hakemleri yönetmese, Antep de 0-2 yapacaktı daha geçen hafta.
Nasil bok gibi oynuyor? Herifler kasmiyor bile. Fener iki dakika top cevirdi diye alkolikler kotu mu oldu? Mert'in sutu disonda bi pozisyonlari da yok. Yani feneri oyalayip fazla enerji yakmadan devreyi bitirdiler. Yenulmeyecek takim degil ama bence de fazla kucumsuyorsunuz.

Osayi bizle adı gecincede söylemiştim asla istemem atletizm dışında hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir adam maximinin bek versiyonu ver topu kossunlar sadece

Geri
Üst Alt