- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
yaw çağlar nereden çıktı bi anda heriflerde stoper bitmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 inci maç değilde 2 ya da 3 . maç olsaydı bilbao daha agresif olabilirdide - şu an zorlamak için sebepleri yokKeşke 8 yeseler![]()
Ne hımmmm oturduk şamar oğlanına çevirdik diye fener hakimiyeti izledik. İkinci yarı üç beş daha atarlarda 6-0 biter inş.fenerin organizasyonlari, hmmmm
Adami yuhluyorlar. Daha ne olsun. Sen oynayabilirmiydin
Golu yedirdi, taraftar o dakikadan beri islikliyor. Morali bozulmustur diye cikarmistir.samet niye cikti bir sikinti mi var
Ben bir Cimbomlu olarak fark görmek istiyorum.Bilbao ne zaman hangi macinda oyunu rakip yari sahaya yikip sagli sollu bastirmis
Adamla Elfsborg macinda bile yapmadilar ben hic gormedim kotu degil oyunlari bu biraz daha eforlu oynayabilirler ama onada gerek yok diyorlar %45 civarinda topla oynayan bir takim cogu macta topu rakibe veriyorlar
Biraz vites arttirsalar daha sert daha agresif oynuyorlar ama oyunlari bu yani baska birsey yok
sanki maçın kaderi değişti yav....bidaha sakatlansında sen gör şamatayı.yaw çağlar nereden çıktı bi anda heriflerde stoper bitmiyor
Hocam sağ bekten ne bekliyorsunuz, karşısındaki hızlı adamı tutsun geçirmesin, arada bir sıfıra insin orta yapsın yeter. Osayi atletizm ile geçirmiyor geçirse bile iyi dönüyor geriyeOsayi bizle adı gecincede söylemiştim asla istemem atletizm dışında hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir adam maximinin bek versiyonu ver topu kossunlar sadece
sırf çağlar taksitli falan 10 değil miydi zaten totalde ?Caglar ve samete toplamda 10 +verdiler galiba cidden çok temiz kazık özellikle caglar
Mariano yada daha.eskiye gideyim filipescu yada perez.Hocam sağ bekten ne bekliyorsunuz, karşısındaki hızlı adamı tutsun geçirmesin, arada bir sıfıra insin orta yapsın yeter. Osayi atletizm ile geçirmiyor geçirse bile iyi dönüyor geriye
Golu yedirdi, taraftar o dakikadan beri islikliyor. Morali bozulmustur diye cikarmistir.